Ponturi fotbal Mattersburg vs Hartberg – Tipico Bundesliga

Ponturi fotbal Mattersburg vs Hartberg

Ponturi fotbal Mattersburg vs Hartberg: duminica, 28 iulie, de la ora 18:00, pe “Pappelstadion” se va disputa Mattersburg vs Hartberg. Este duel programat in prima runda a Tipico Bundesliga 2019/2020.

Sursa foto: kleinezeitung.at

Mattersburg

Cotata cu prima sansa la castigarea acestui duel, nu pot spune ca Mattersburg este echipa care merita inclusa pe biletul zilei. Este riscant meciul, cu atat mai mult cand este prima etapa in Austria. Pe de alta parte, echipa are de partea ei rezultatele din sezonul anterior. Atunci juca pentru un loc in Europa League, dar era eliminata in semifinalele play-off-ului.

De asemenea, sezonul in Austria a inceput de saptamana trecuta. Pe atunci s-au jucat meciuri din Cupa Austriei, unde si Mattersburg a fost printre cele care au oferit recital. 10-0 a fost scorul meciului cu amatorii de la Pinkafeld, ceva obisnuit pentru faza respectiva a cupei.

Hartberg

Simplul fapt ca a reusit sa ramana pe prima scena a fotbalului austriac este un obiectiv indeplinit. Nu se credea ca poate face asta, drept pentru care a si jucat in play-out, terminand pe locul 11. A fost la doua lungimi de a incheia sezonul anterior pe ultima pozitie. Acest lucru s-a intamplat datorita succesului din ultima etapa a sezonului, cand a dispus cu 3-1 de Admira Wacker.

Nivelul slab al echipei si-a pus amprenta inca din primul meci oficial al sezonului 2019/2020. Hartberg tocmai ce a fost invinsa cu 3-2 de amatorii de la Wiener Viktoria, in Cupa Austriei. A fost un duel care s-a disputat in urma cu o saptamana si care a fost 2-2 dupa expirarea timpului regulamentar.

Comparand cele doua echipa cu ce s-a intamplat in editia trecuta de campionat, as vrea sa cred ca se anunta un meci cu goluri. Sezonul anterior s-au intalnit de patru ori si de fiecare data s-au dat cel putin trei goluri. Hartberg reusea atunci sa castige trei din aceste patru infruntari si mereu a inscris de cel putin doua ori.

Ponturi fotbal Mattersburg vs Hartberg: peste 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet