Ponturi fotbal – Meciul zilei din Europa League vine din Serbia – 31.07.2019

Meciul zilei

Ponturi fotbal – Meciul zilei din Europa League vine din Serbia – 31.07.2019

Suntem pe val momentan si speram sa nu ne opreasca nimeni prea curand. Pentru astazi am tot urmarit informatii despre partidele din UCL, dar se pare ca cel mai interesant duel a ramas totusi cel din Europa League.

Disputa din mansa secunda a turului II preliminar din Europa League dintre Cukaricki si Molde se va disputa cu start de la ora 21:45. Aceasta nu va fi transmisa de nicio televiziune din Romania.

ponturi pariuri europa league - GnTTIps

Ocazii uriase ratate in partida tur

  • Stau aproape de granita cu Serbia, deci mai urmaresc/aud destul de multe lucruri din campionatul lor. Despre Cukaricki stiu ca a devenit prima echipa “privatizata” din Serbia si acest lucru nu le-a adus decat beneficii. Momentan echipa mai are ceva de munca pentru a se lupta cu granzii Partizan si Steaua Rosie Belgrad, insa la nivel de conducere, par a fi pe fagasul corect.
  • De partea cealalta, cu totii stim ca echipele nordice sunt destul de omogene si puternice cand vine vorba de dueluri europene in dubla mansa. Molde a dominat autoritar partida tur, dar cumva nu a reusit sa treaca de portarul sarbilor, care a fost in zi de gratie si a parat 11 suturi pe cadrul portii. Sa nu mai discutam despre faptul ca au fost 36 de ocazii ratate in aceasta partida in total!
  • Ideea in acest meci este ca oricine inscrie prima, in sanul celeilalte echipe se activeaza deja “butonul de panica”. La 1-0, cealalta echipa este obligata sa iasa la joc si in ultimele 30 de minute sa riste absolut orice pentru a obtine golul (in special daca e vorba de Molde, caci sarbii la 0-1 nu mai au nimic de pierdut oricum). Asadar, cum ambele echipe au o medie destul de mare de goluri marcate pe meci, ambele fiind in media 2.2 – 2.35 goluri/meci, ma astept sa vedem reusite astazi in Serbia.

Pronostic: Ambele echipe marcheaza 

Meciul zilei

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!