Ponturi fotbal Melbourne Knights vs Dandenong City – NPL Victoria

Ponturi fotbal Melbourne Knights vs Dandenong City - NPL Victoria

Ponturi fotbal Melbourne Knights vs Dandenong City: vineri, de la ora 12:45, in runda a 18-a din NPL Victoria, Melbourne Knights o intalneste pe Dandenong City.

Melbourne Knights

Nivelul jocului aratat de Melbourne Knights a fost unul echilibrat, dar mai are mult de tras. Momentan vizeaza intrarea in play-off, dar nu este deloc sigura de acest lucru. Ocupa locul 6, ultimul care ii asigura prezenta acolo, insa, are 26 de puncte, cu unul mai putin deat Alton Magic, echipa de sub ea. De altfel, este si in scadere de forma, in ultimele patru etape a pierdut de trei ori.

In runda anterioara a suferit o infrangere pe care nu o sa o uite repede. A fost 0-4, in deplasare, pe terenul unei aspirante la titlu, Bentleigh.Si acest meci a fost corect pronosticat de catre noi, am bifat atunci o cota de 1.62. De asemenea, defensiv nu este cea mai sigura echipa, are gol luat in ultimele douasprezece runde. Meciuri in care a intalnir si adversare inferioare ei.

Dandenong City

De partea cealalta, Dandenong City este echipa care lupta sa ramane in NPL Victoria. Ea traieste periculos aceasta a doua parte a sezonului si zic asta pentru ca se afla pe locul 11. Intre ea si prima echipa care retrogradeaza sunt doua lungimi. Era ea acolo, dar in ultimele sase etape a reusit sa obtina rezultate mai bune.

In aceste meciuri, Dandenong City a reusit sa bifeze trei victorii si tot atatea rezultate de egalitate. Totusi, continua sa primeasca usor goluri, ceea ce s-a intamplat si in ultima runda. 2-2 a fost scorul pe care l-a inregistrat, jucand acasa, in fata celor de la Green Gully. A fost un meci corect pronosticat, unde am bifat o cota de 1.44.

Exista o echipa care a aratat mai bine in acest sezon si numele ei este Melbourne Knights. Ea este formatia care a reusit sa castige si meciul din tur, cu scorul de 2-0. Lucrurile nu vor sta la fel de usor si de aceasta data, pentru ca intalneste o echipa care este pe val. Pe de alta parte, chiar daca oaspetii vor da cel putin un gol, vreau sa cred ca Knights are capacitatea sa inscrie mai mult.

Ponturi fotbal Melbourne Knights vs Dandenong City: 1X, cota 1.50 la Betano