Ponturi fotbal Metaloglobus vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Petrolul Ploiesti – Liga 2

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Petrolul Ploiesti: duminica, 4 august, de la ora 13:30, Metaloglobus Bucuresti urmeaza sa o intalneaca pe Petrolul Ploiesti. Este un duel din runda inaugurala a sezonului 2019/2020.

sursa foto: observatorulph

Metaloglobus Bucuresti

Bucurestenii si-au schimbat antrenorul, dar lotul ramane aproape acelasi. Ovidiu si Claudiu Herea vor fi pionii principali si oamenii de din atacul lui Metaloglobus. Echipa lui Marius Maldarasanu a disputat pe final de luna iulie un meci amical, cu CS Mioveni. A fost un duel pe care bucurestenii l-au castigat cu 2-0, Mihai Potecea si Robert Vilceanu fiind marcatorii acelor goluri.

Nu a fost ultimul amical pe care formatia antrenata de Maldarasanu l-a disputat. Pe 27 iulie, Metaloglobus a fost invinsa cu 3-1 de FC Arges. In prima etapa va avea un mec la fel de greu, pentru ca pleaca cu sansa a doua. Totodata, echipa Pantelimonului a oferit o replica solida jucand pe terenul propriu, in editia anterioara. In precedentele noua astfel de jocuri a strans sapte victorii, o remiza si o infrangere.

Petrolul Ploiesti

Prahovenii au trecut prin momente mai delicate la finalul sezonului trecut. Dupa ce s-a schimbat conducerea, era vorba ca si Veolia, sponsorul principal, sa se retraga. Acest lucru putea echivala cu desfiintarea echipei, in lipsa unui om care sa bage bani. Pana la urma lucrurile s-au rezolvat, iar echipa anunta ca vrea in Liga 1, principalul obiectiv fiind promovarea.

Acesta este si unul dintre motivele pentru care si-a adus un antrenor care a fost in prima liga. Flavius Stoican a semnat cu “lupii galbeni” si anunta planuri mari. In cel mai recent meci amical si ultimul inaintea inceperii sezonului, Petrolul a castigat cu 4-0 in fata CS Blejoi.

Cele doua echipe s-au intalnit in sezonul trecut pentru prima oara. Surprinzator sau nu, Metaloglobus a fost echipa care i-a luat patru puncte Petrolului. Cert este ca exista calitate in randul ambelor echipe, acesta este motivul pentru care aleg un pariu pe goluri. Tind sa cred ca urmeaza un meci spectaculos, unde se inscrie cel putin trei goluri.

Ponturi fotbal Metaloglobus vs Petrolul Ploiesti: peste 2.5 goluri, cota 1.83 la Unibet