Ponturi fotbal Mexic vs Costa Rica – Gold Cup

Mexic vs Costa Rica. Duelul din cadrul sferturilor de finala Gold Cup va avea loc Duminica 30.06.2019, incepand cu ora 04:30, ora Romaniei.

Mexic este marea favorita la trofeu

Mexic

Mexicanii tintesc un nou trofeu la Gold Cup, iar in finala se pot intalni chiar cu marea rivala SUA. Acestia defileaza la acest turneu momentan, avand parte de o grupa usoara. Mexic a debutat in forta la Gold Cup, umilind-o pe modesta Cuba, cu scorul de 7-0. Mai apoi, acestia au trecut fara emotii de cei din Canada, dupa un 3-1. In ultima runda, Mexic s-a relaxat putin si a avut cateva probleme cu Martinica. Acestia totusi si-au asigurat 9 puncte, dupa un nou succes, cu scorul de 3-2.

Echipa probabila: Ochoa – Gallardo, Araujo, Reyes, Rodriguez – Gutierez Galaviz, Alvarez, dos Santos – Alvarado, Jimenez, Antuna

Costa Rica nu a impresionat deloc in faza grupelor

Costa Rica

Fara Keylor Navas in lot, Costa Rica a reusit sa se califice in sferturile de finala, cu 6 puncte adunate in 3 partide. In prima etapa, acestia au trecut la pas de Nicaragua, cu scorul de 4-0. Mai apoi, Costa Rica a confirmat cu un nou succes, 2-1 in fata celor din Bermuda, asigurandu-si astfel calificarea. In ultima runda din grupe, costa-ricanii au pierdut cu 2-1 in fata celor din Haiti, dupa ce la pauza au condus cu scorul de 1-0. Cele doua formatii se intalneau ultima oara intr-o partida oficiala, in Septembrie 2017. Atunci, acestea remizau cu scorul de 1-1, in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Echipa probabila: Moreira – Oviedo, Waston Manley, Duarte, Gamboa – Campbell, Borges, Cruz, Aguilar – McDonald, George Clayton

In aceasta noapte se intalnesc doua dintre principalele favorite la trofeu, iar SUA este cea care se poate bucura. Una din cele 2 echipe ce le poate pune probleme la trofeu va parasi competitia. Mexic e favorita certa, avand un lot net superior. Costa Rica a dovedit insa de-a lungul ultimilor ani ce mult a crescut, asadar ma astept sa nu cedeze deliberat terenul. Vom avea cu siguranta un duel interesant, cu ocazii de ambele parti.

Ponturi fotbal Mexic vs Costa Rica

ambele echipe marcheaza, cota 2.25 la Unibet

sursa foto: uefa.com