Ponturi fotbal Mexic vs SUA – Gold Cup

Ponturi fotbal Mexic vs SUA

Ponturi fotbal Mexic vs SUA este o partida ce conteaza pentru finala acestei editii de Gold Cup, ce se va juca in aceasta noapte, de la ora 04:00, pe “Soldier Field”, unde ne asteptam ca golurile sa nu lipseasca.

◘ Mexic

Este o nationala de mare succes, cu un palmares de-a dreptul impresionant. Aceasta a jucat la nu mai putin de 16 turnee mondiale, la ultimele sapte depasind de fiecare data faza grupelor. La Gold Cup a triumfat de zece ori, detinand recordul de trofee, impunandu-se ultima data in 2015. La editia din acest an a inceput in forta, invingand Cuba cu 7-0, impunandu-se apoi cu 3-1 contra Canadei. In ultimul meci din grupa a infruntat Martinica, cu care nu a avut o misiune foarte usoara, castigand insa cu 2-3. Atat in sferturi, cat si in semifinale, mexicanii au avut nevoie de reprize aditionale pentru a trece de Costa Rica, respectiv Haiti. Asadar, odata cu succesul din ultimul meci, Mexic a ajuns la o serie de noua victorii consecutive.

◘ SUA

Este de asemenea o nationala cu mare experienta, dar si cu realizari notabile de-a lungul anilor. Aceasta a disputat zece campionate mondiale, ratandu-l insa pe ultimul, fiind una dintre marile surprize neplacute ale turneului. La Gold Cup a triumfat ultima data in 2017, cand castiga trofeul pentru a sasea oara, invingand Jamaica in finala. La editia din acest an, nationala lui Gregg Berhalter a obtinut doar victorii. In grupe a invins pe rand Guyana, Trinidad Tobago si Panama, trecand apoi de Curacao si Jamaica. In toate aceste confruntari a marcat nu mai putin de 15 goluri, primind doar unul singur.

Protagonistele acestei finale sunt marile favorite ale turneului, ambele fiind in mare forma. Luand in calcul datele statistice, dar si ambitiile celor doua reprezentative, ar trebui sa asistam la un duel pe cinste. Asadar, mizam pe faptul ca se va marca la ambele porti, cum s-a intamplat in trei din ultimele patru infruntari directe.

• Ponturi fotbal Mexic vs SUA: ambele marcheaza -> cota 1.87

sursa foto: skysports.com