Ponturi fotbal Mexic vs Venezuela – Amical International

Ponturi fotbal Mexic vs Venezuela este o partida amicala, programata sa se joace in aceasta noapte, de la ora 04:00, in Statele Unite, pe “Mercedes-Benz Stadium”.

◘ Mexic

Este una dintre cele mai puternice nationale din America de Nord, ce are performante importante de-a lungul istoriei. A jucat la nu mai putin de 16 campionate mondiale, ultimul in 2018, unde a atins faza optimilor, pierzand insa cu Brazilia. De asemenea, detine si 10 titluri continentale, ultimul cucerit in 2015, cand invingea Jamaica in finala. La editia din acest an isi va incepe aventura dintr-o grupa cu Canada, Cuba si Martinica, unde e favorita certa. Se afla intr-o forma buna, avand in vedere faptul ca vine dupa doua victorii. A invins-o mai intai pe Chile cu 3-1, urmand apoi un succes cu 4-2 in fata celor din Paraguay.

◘ Venezuela

Este o nationala modesta, fara realizari importante de-a lungul istoriei, care in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri. Nu a jucat la vreun campionat mondial, in timp ce la Copa America nu a stralucit decat o data, in 2011, cand ajungea pana in faza semifinalelor. La editia din acest an va avea o misiune destul de grea, tinand cont de faptul ca in grupe va juca cu Brazilia, tara gazda, Peru, formatie ce a luat parte la ultimul mondial, dar si Bolovia, cea mai accesibila nationala. In ultimele cinci infruntari nu a reusit decat o victorie, una impresionanta insa, cu Argentina, scor 1-3.

Mexic este fara dubii o nationala mai valoroasa, care are de asemenea si un plus de experienta. In aceasta infruntare ne asteptam sa isi confirme statutul de favorita. Mizam astfel pe forma sa foarte buna, dar si pe valoarea sa, asa ca recomandam un pariu pe victoria mexicanilor.

• Ponturi fotbal Mexic vs Venezuela: Mexic castiga -> cota 1.70

sursa foto: skysports.com