Ponturi fotbal Mikkeli vs Sudet – Finlanda 3

Mikkeli vs Sudet este o partida din cadrul ligii a 3-a din Finlanda. Duelul se va desfasura Marti 04.06.2019, de la ora 18:30.

Mikkeli e principala favorita la promovarea in liga a 2-a.

Mikkeli

Cei del a Mikkeli se afla pe prima pozitie a clasamentului ligii a 3-a din Finlanda, Grupa A. Gazdele sunt in pole position pentru un loc in play-off-ul de promovare, cu 11 puncte acumulate in 5 etape. Acestia sunt lipsiti de infrangere in primele 5 runde, iar moralul jucatorilor e cu siguranta unul bun. Mikkeli are si un golaveraj foarte bun, cu 8 goluri inscrise si un singur gol incasat.

Dupa ce au debutat cu 3 victorii consecutive, cei de la Mikkeli au intrat intr-un impas. In precedentele 2 etape, gazdelde de azi au remizat alb, in partidele cu JIPPO si Klubi 04.

Sudet este “lanterna rosie” a campionatului.

Sudet

Oaspetii traverseaza o perioada extrem de slaba, iar evolutiile modeste de pana acum ii ameninta pe acestia cu retrogradarea in liga a 4-a, una de semi-amatori. Echipa are un singur punct acumulat in 5 etape, dupa o remiza alba in runda a 2-a, cu MiPK, in deplasare. Acel rezultat de egalitate a fost urmat de o infrangere pe teren propriu, 1-2 cu Viikingit. Mai apoi, Sudet a fost invinsa de catre Kiffen (scor 0-1) si JIPPO, 1-3 etapa precedenta.

Sudet reprezinta singura echipa din Grupa A a Kakkonen, fara victorie obtinute. De altfel, acestia au cea mai slaba ofensiva, cu 2 goluri inscrise in 5 etape.

Sudez reusea sa se impuna la ultima vizita aici, in Iunie 2017. De atunci s-au mai schimbat lucrurile insa, iar Mikkeli e o candidata certa la promovare. Acestia au inceput ca din tun sezonul si moralul jucatorilor e unul bun. De altfel, defensiva acestora e una bine organizata, cu un singur gol incasat in 5 etape. Tocmai pentru acest fapt, e greu de crezut ca o ofensiva ce a produs doar 2 goluri in 5 dueluri poate pune astazi probleme. In concluzie, optez pentru pronosticul “nu marcheaza ambele echipe”, la o cota de 1.50 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Mikkeli vs Sudet

NU marcheaza ambele echipe, cota 1.50 la Betano

sursa foto: football-finland.com