Ponturi fotbal Millonarios vs America de Cali – Liga Aguila

Ponturi fotbal Millonarios vs America de Cali

Ponturi fotbal Millonarios vs America de Cali este un meci din cadrul campionatului columbian, ce se va juca in aceasta seara, de la ora 23:30, pe “Estadio El Campín”.

◘ Millonarios

Este una dintre cele mai prestigioase echipe ale Columbiei, cu mari pretentii in fiecare sezon. In aceasta editie de campionat a terminat prima in clasament, cu 39 de puncte. In cele 20 de partide disputate a reusit 11 victorii si sase remize, pierzand de trei ori. In aceste partide a marcat de 30 de ori, primind cu 15 goluri mai putine. A avansat in play-off, acolo unde se descurca de minune. Este prima in grupa, cu 11 puncte, acumulate in urma a trei victorii si doua remize. In cele cinci partide de pana acum a marcat de sase ori, primind trei goluri. De mentionat faptul ca este neinvinsa in ultimele 11 partide, sase dintre ele fiind victorii. Pe teren propriu a castigat patru din ultimele cinci partide, remizand o data.

◘ America de Cali

Este outsidera in aceasta confruntare, fara dubii, fiind ce-i drept sub nivelul adversarei sale. De asemenea, este dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare, acolo unde gazdele clacheaza rar. In campionatul regulat a terminat pe locul patru, la sapte puncte de adversara sa. In cele 20 de etape a reusit noua victorii si cinci remize, pierzand de sase ori, partide in care a inscris care a marcat 26 de goluri, primind 20. In play-off are evolutii slabe, fiind a treia in grupa, fara sanse la primul loc. A strans sase puncte, venite in urma a doua victorii, pierzand insa de trei ori.

Millonarios este o echipa mai valoroasa, avantajata si de faptul ca joaca acasa, aflandu-se si intr-o forma mai buna. Ne asteptam ca in aceasta infruntare sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina cele trei puncte.

• Ponturi fotbal Millonarios vs America de Cali: gazdele castiga -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com