Ponturi fotbal – Millwall – Aston Villa – Championship – 06.10.2018

Millwall's Danny Shittu scores his team's opening goal

Sambata este o zi in fotbal, de la ora 17:00, pe “The Den” are loc meciul dintre Millwall – Aston Villa, joc ce face parte din etapa cu numarul 12 din Championship.

Millwall este inca in dificultate, faptul ca in etapa trecuta a obtinut un singur punct nu este deloc un rezultat convingator, deoarece ramane pe loc de retrogradare, ocupand locul 22, cu 7 puncte. A facut 2-2 cu Nottingham, cu un gol inscris in ultimele secunde ale meciului, insa, in campionat nu a mai castigat de mai bine de o luna si jumatate. Partea mai buna este ca joaca bine evoluand acas, chiar daca nu a aratat asta pentru rezultatele pozitive, a marcat meci de meci, ctimp in care si adversarele au punctat. Mai mult, singura victorie reusita de londonezi in campionat a venit in disputele avute pe “The Den”.

Nu pot spune ca Aston Villa m-a impresionat atat de mult pe cat o face numele, insa, important pentru noi este ca inscrie meci de meci si asta s-a vazut si la finalul rundei anterioare. A jucat acasa, a facut 3-3 cu Preston, ceea ce inseamna doua puncte pierdute si asta nu face decat sa o impinga departe de playoff, obiectivul principal, ocupand locul 13, cu 15 puncte, avantajul ei fiind ca sunt doua puncte intre ea si ultima echipa care se afla in aceasta postura. Din punct de vedere ofensiv sta bine, are multe goluri isncrise pentru o echipa care se afla pe acest loc, insa, in deplasare trebuie sa depuna mai mare efort si zic asta pentru ca din cinci astfel de intalniri a castigat unul singur si asta in urma cu doua luni.

Din punct de vedere al numelor este un duel cu greutate, dar asa cum o arata si clasamentul, cat si scorul ultimelor jocuri, trebuie sa ne asteptam la un duel in care golurile sa vina. Avand in vedere si situatia lui Millwall, nu o ajuta cu nimic un rezultat de egalitate, acesta este motivul pentru care inclin sa o vad la treaba, depunand mai multa dorinta de a castig si automat sanse mai mari ca pronosticul ales sa fie cel bun.