Ponturi fotbal Milsami vs FCSB – Preliminarii Europa League

Joi 18 Iulie 2019, de la ora 20:00, va avea loc partida Milsami vs FCSB, din cadrul primului tur preliminar Europa League

Sanse minime pentru moldoveni la calificare

  • MILSAMI

Milsami aproape ca nu a contat in mansa tur, chiar daca a avut o posesie de 44%. Echipa a sutat o singura data pe poarta si nu cred ca are puterea sa intoarca acest rezultat in mansa retur. In prezent, gazdele ocupa pozitia a 3-a a clasamentului primei ligi din Moldova. Acestia au 26 de puncte acumulate in 15 runde si se afla la 2 puncte in spatele locului secund, ocupat de Sfintul. Cel mai in forma jucator al echipei este A. Antoniuc, acesta avand 5 goluri inscrise in Divizia Nationala. Aceasta dubla mansa este o premiera pentru ambele formatii, care nu s-au mai intalnit intr-o partida oficiala pana acum.

Echipa probabila: Chirinciuc – Jardan, Craciun, Bolohan, Platica – Antoniuc, Rusnac, Onica, Stina – Andronic, Nazar

FCSB nu a avut emotii in mansa tur

  • FCSB

Bucurestenii si-au asigurat in mare masura calificarea, dupa un 2-0 fara emotii in mansa tur. Ambele goluri au fost marcate de Florin Tanase, care a facut un meci foarte bun. FCSB mai poate marca insa pur si simplu s-a jucat cu ocaziile pe final de partida. La 3 zile distanta, echipa lui Bogdan Andone a dat piept in campionat cu FC Hermannstadt. FCSB si-a asigurat toate cele 3 puncte insa cu foarte mari emotii, dupa un 4-3. Chiar daca nu se pune problema echipei calificate, ma astept ca Balgradean sa primeasca primele minute in acest sezon, dupa partida modesta a lui Andrei Vlad cu sibienii. E posibil sa apara si cateva schimbari in primul 11, cu Ovidiu Popescu si Oaida primind sanse. Lucian Filip si Balasa sunt suspendati pentru aceasta partida.

Echipa probabila: Balgradean – Roman, Planic, Cristea, Belu Iordache, Tanase, Ovidiu Popescu, Oaida – Coman, Hora, Man

FCSB nu va mai forta, tinand cont de programul aglomerat din aceasta vara. Echipa se multumeste sa conserve rezultatul din tur si eventual sa marcheze odata pentru a inlatura emotiile. De partea cealalta, Milsami nu cred ca are puterea ofensiva sa rastoarne acel “2-0”. Recomandarea mea este pronosticul “sub 3.5 goluri”, la o cota de 1.49 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Milsami vs FCSB

sub 3.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

sursa foto: sport.ro