Ponturi fotbal Minnesota vs FC Dallas – MLS

Ponturi fotbal Minnesota vs FC Dallas

Ponturi fotbal Minnesota vs FC Dallas: duminica dimineata, de la ora 03:00, pe “Allianz Field”, Minnesota o intalneste pe FC Dallas, in cadrul Major League Soccer.

Sursa foto: pionner press

Minnesota

Favorita in aceasta etapa, Minnesota United a dat o replica foarte buna in ultimul timp. In precedentele sase dueluri programate atat in campionat cat si in Cupa Statelor Unite, a avut sase victorii consecutive. Mai mult decat atat, in ultima saptamana a avut o replica de vis, castigand in cele doua intalniri avute. In Major League Soccer a dispus cu 3-2 de Montreal Impact, dar nu a fost ultimul meci. In urma cu putine zile, aceasta a facut scor cu New Mexico, echipa de care a trecut cu 6-1, calificandu-se in semifinalele US Open Cup.

Tinand cont ca a inceput sa joace din ce in ce mai bine, ea se afla pe locul 5 in Conferinta de Vest. Are patru lungimi avans fata de prima formatie care este in afara play-off-ului.

  • Echipa probabila: Mannone – Miller, Boxall, Kallman, Gasper – Martin, Olum, Schuller – Rodriguez, Finlay, Quintero

FC Dallas

Texanii si-au permis sa joace la un nivel bun in runda anterioara, cand a dispus cu 2-0 de DC United. Duelul acela s-a disputat pe terenul propriu, ceea ce, era normal sa ii aduca un rezultat bun. In Major League Soccer lucrurile sunt simple, echipa gazda castiga cele mai multe dintre intalniri. Mai mult decat atat, intre timp si-a permis sa joace si un meci amical. in urma cu putine zile, a evoluat in fata Tijuanei, 0-0 fiind scorul atunci.

Este colega de clasament cu adversara de sambata, ocupa locul 6, cu 29 de puncte, avand +4 in dreptul golaverajului. Totodata, trebuie sa fie ceva mai agresiva si in deplasare, locul unde a strans sapte puncte dintr-un maxim posibil de 27.

  • Echipa probabila: Gonzalez – Bressan, Hedged, Ziegler, Hollingishead – Servania, Acosta – Barrios Pomykal, Mosquera – Ferreira

De patru ori s-au mai intalnit acestea in mecuri directe. De fiecare data a existat o echipa victorioasa, FC Dallas conduce cu 3-1 la numarul de victorii. In conditiile astea, trebuie sa ne asteptam la un joc in care o echipa sa iasa triumfatoare si probabil cea gazda. La fel s-a intamplat si in trei dintre cele patru meciuri directe, echipa care a jucat acasa, s-a bucurat de succes. De asemenea Minnesota vine dupa sase victorii consecutive, aratand un nivel al jocului excelent.

Ponturi fotbal Minnesota vs FC Dallas: gazdele casiga, cota 1.76 la Unibet