Ponturi fotbal Mito vs Kyoto – Cupa Imparatului

????????????????????????????????????

Miercuri 03.07.2019, incepand cu ora 13:00, se va disputa partida Mito vs Kyoto, din cadrul primei runde a Cupei Imparatului din Japonia.

  • Una din cele mai echilibrate partide ale acestei runde

Mito

Cele doua formatii evolueaza in liga secunda japoneza, fiind despartite de un singur punct in acest moment. Mito ocupa pozitia a 3-a, pozitie de play-off, cu 35 de puncte acumulate. Acestia se afla intr-o forma foarte slaba, cu un singur succes inregistrat in 5 etape, dupa un 4-2 cu Avispa Fukuoka. Mai apoi, pentru Mito a urmat o infrangere cu Yamagata si o remiza cu FC Yokohama, scor 1-1. Etapa precedenta, gazdele de azi au remizat chiar in fata adversarei din aceasta dupa-amiaza, 2-2 in deplasare. Din luna Martie si pana acum, Mito a castigat o singura partida oficiala pe teren propriu, dupa acel 4-2 cu Fukuoka.

  • Cele doua formatii au aspiratii mari in acest sezon

Kyoto

La fel cum mentionam anterior, Kyoto evolueaza in J League 2. Acestia 34 de puncte acumulate si ocupa si ei un loc de play-off. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, reusind sa evite infrangerea in precedentele 3 runde. Mai intai, Kyoto a remizat pe teren propriu, 2-2 cu cei de la Ryukyu. Mai apoi, Kyoto s-a impus in deplasarea de la Ehime, scor 2-2. Etapa trecuta, oaspetii au inregistrat un nou rezultat de egalitate, cel cu Mito. Kyoto e o echipa ofensiva atunci cand vorbim de deplasari. Acestia au marcat de 12 ori in precedentele 5 dueluri pe teren strain.

Mito vs Kyoto reprezinta o partida foarte interesanta. Cele doua doar ce s-au intalnit si au oferit spectacol in teren. Niciuna nu a reusit sa se impuna si nu e exclus sa avem astazi o noua remiza in 90 de minute. Acestea marcheaza des insa stau rau pe plan defensiv, iar golurile trebuie sa apara. Ma astept la un duel asemanator cu cel de acum cateva zile si recomand pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Mito vs Kyoto

ambele echipe marcheaza, cota 2.04 la Unibet

sursa foto: goalzz.com