Ponturi fotbal – MK Dons – Notts County – League Two – 23.10.2018

21:45 este ora perfecta pentru ca meciurile din League Two sa se desfasoare, iar etapa cu numarul 15 vine cu jocul dintre MK Dons – Notts County.

Sunt putine echipe care sa fie favorite certe, iar MK Dons este una dintre cele care traverseaza o perioada buna, reusind sa castige la zero ultimele patru meciuri din League Two, iar in consecinta pleaca cu prima sansa. In etapa trecuta ne-a oferit un joc alert, dar contrar ocaziilor dese pe care le-a avut, o singura data a introdus mingea in poarta lui Northampton, suficient pentru a se impune la limita. Are doi jucatori de atac buni, au reusit sa inscrie aproape jimatate dintre golurile echipei, aducand puncte importante.

INFO LOT: Connor McGrandles; Ryan Harley; Mathieu Baudry si Lawson D’Ath sunt accidentati, Peter Pawlett este incert.

MK Dons: Nicholls – Walsh; Cargill; Moore-Taylor – Lewington; Watson; Houghton; Williams – Gilbey – Healey; Aneke

Notts County nu cred ca vine cu gandul la victorie, dar neavand ce pierde o sa intre jocul adversarului, probabil in cea mai mare parte din timp o sa se apere, tocmai din aceasta cauza nu ii acord sanse mari la succes. Pe de alta parte, apararea ii face mari probleme, este cea mai slaba de pana acum si nu e deloc o intamplare. Sta slab si in clasament, unde vine destul de aproape de retrogradare, doar trei puncte o despart de primul.loc care merge im Vanarama National League.

INFO LOT: Richard Duffy este accidentat; Robert Milsom este suspendat, iar Ben Hall este la stadiul de incert

Notts County: Fitzsimons – Tootle; Ward; Evina – Boldewijn; Vaughan; Hewitt; Alessandra – Hemmings; Dennis

O aparare atat de slaba si usor de depasit nu poate sa plece fara gol luat de la una dintre favoritele la promovare. Sa inscrie Milton de mai multe ori? Cred ca este un pariu riscant, vazand ca nu da mult spatiu celor pe care le intalneste, ar fi multumita si cu o victorie la limita.