Ponturi fotbal – MOL Vidi – PAOK – Europa League – 08.11.2018

Budapeste gazduieste din nou un meci important din cadrul grupelor Europa League, de la ora 19:55, pe “Groupama Arena” se va disputa MOL Vidi – PAOK.

MOL Vidi pleaca cu sansa a doua, daca se va impune, ne aduce un profit de peste trei ori mai mare decat miza, insa, lucrurile nu sunt deloc atat de simple, chiar daca in tur a reusit sa o invinga cu 2-0 pe PAOK, dar putem pune rezultatul si pe seama norocului. Totusi, datorita acelui rezultat a parasit ultima pozitie, acum aflandu-se pe locul 3 in Grupa L, la egalitate cu adversara meciului de joi si cu BATE Borisov. Din punct de vedere al moralului sta foaret bine, MOL Vidi a reusit sa ofere o demonstratie de forta in urma cu doar cateva zile, cand a jucat la Paks, victoria acelui meci venind intr-un mod spectaculos, 4-0, fiind a cincea partida la rand in care nu pierde si inscrie de cel putin doua ori.

PAOK a pierdut primele ei puncte in acest sezon de Super League, dupa ce a facut 1-1 cu Atromitos, tot intr-un meci pe care l-a disputat jucand in deplasare. Cu toate astea, ramane lider in Grecia, chiar daca a plecat de la start cu un handicap de doua puncte, in urma deciziei federale. Tot din aceasta cauza a pierdut si campionatul in editia trecuta. Fiind cunoscuta ca o echipa solida, al carui antrenor este Razvan Lucescu, PAOK a surprins pe toata lumea cand a pierdut cu 0-2 meciul din etapa trecuta de Europa League, fiind a doilea asemenea rezultat dupa ce a cedat si cu Chelsea. Partea buna este ca evolueaza pe teren strain si aici, in postura de echipa oaspete, a obtinut singurul succes de pana acum din grupa, acel 4-1 cu BATE Borisov si datorita caruia se afla pe locul al doilea.

In ciuda rezultatului inregistrat in partida din tur, pot spune ca atunci Mol Vidi a avut ceva noroc, asta si pentru ca ocaziile avute de greci nu si-au gasit finalitate. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca ar putea sa fie un meci decisiv, deoarece sunt trei echipe care se bat pentru ultimul loc ce merge in primavara europeana si toate sunt vizibil interesate, iar acest lucru ar putea sa se simta si prin prisma rezultatului mecului de joi, iar inceputul sa fie unul timid, in care sa se tatoneze, incercand sa caute punctele slabe.