Ponturi fotbal – Molde – Hibernian – Europa League – 16.08.3018

Ponturi fotbal Molde vs Brann

Ponturi fotbal – Molde – Hibernian – Europa League – 16.08.3018

Joi este o zi importanta pentru Molde si Hibernian; incepand cu ora 20:00, cele doua se vor infrunta in mansa secunda a turului al treilea din Europa League.

Mare favorita la agentiile de pariuri, formatia norvegiana a reusit in tur sa tina departe de poarta ei o ofensiva timida, cum a fost cea a lui Hibernian. Totusi, 0-0 nu este un scor sigur, o obliga pe Molde sa obtina victoria pentru a merge mai departe si asta nubeste deloc un lucru usor. Partea buna eate ca elevii lui Ole Gunnar Solskjaerau nceput sa evolueze din ce in ce mai bine in meciurile din campionat si nu numaim in urma cu putine zile, Molde a trecut cu 5-1 de Brann, tot dupa un meci pe care l-a avut acasa, ajungand la sapye meciuri la rand in care s-a impus pe Aker Stadiumsi a inscris cel putin dpua goluri. Parte dintre ele au fost in cupele europene, nordicii trecand oarecum.lejer de Glenavon (6-3) si Laci (5-0).

Scotienii de la Hibernian nu au aratat rau in tur, dar dorinta de a nu lua gol a fost mai mare decat cea de a inscrie si prezenta timida in fata apararii adverse si-a spus cuvantul. Imbucurator pentru moralul jucatorilor, contrar cotelor oferite la agentiile de pariuri, aceasta vine dupa un meci egal, 1-1, in deplasare, cu St. Johnstone si, daca acest scor se va inregistra si joi, ar fi suficient pentru a merge mai departe si a inregistra o performanta notabila pentru micuta formatie din Scotia. Mai mult, dupa o serie de putine meciuri a reusit sa stea departe de esec, aici inregistrandu-se si cele patru meciuri disputate in Europa League, cu Runavik (12-5) si Asteras Tripoli (3-2).

Molde pe teren propriu a aratat cu mult mai bine decat a facut-o in deplasare, acesta este si motivul pentru care plec de la premisa ca formatia gazda este pe drept cotata cu prima sansa. As forta putin lucrurile si in ciuda unui adversar cu inclinatii mari spre a se apara, formatia gazda sa profite, incercand sa inscrie o singura data si poate, sa fie suficient pentru a-si lua biletele pentru play-off.

Pont: Molde se califica, COTA 1,52 la Unibet