Ponturi fotbal Moldova vs Andorra – Preliminarii EURO 2020

Sambata 08 Iunie, de la ora 19:00, stadionul din Chisinau va gazdui partida Moldova vs Andorra, din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Moldovenii au marcat un singur gol in 2019.

Moldova

Vecinii Romaniei arata modest pana acum in preliminarii. Acestia au inceput cu un esec pe teren propriu cu campioana mondiala Franta, scor 1-4. Unicul gol al moldovenilor a fost inscris de V. Ambros, in minutul 89 al partidei. Acestia au confirmat evolutiile modeste si pe terenul Turciei, acolo unde au pierdut fara drept de apel, cu scorul de 4-0. In acest an, Moldova  adisputat si o partida amicala pe terenul Kzakhstanului, insa a pierdut fara gol marcat, scor 1-0. La gazde este asteptat sa inceapa ca titular fostul mijlocas defensiv al celor de la FCSB si CFR Cluj, Catalin Carp.

Echipa probabila: Koselev – Jardan, Rozgoniuc, Posmac, Reabciuk – Ionita, Carp, Cebotaru – Graur, Ginsari – Ambros

Oaspetii nu au mai castigat o partida oficiala de 2 ani.

Andorra

De partea cealalta, Andorra este una din cele mai modeste echipe din preliminarii. Obiectivul echipei este sa aiba o prestatie buna in partidele de calificare, nicidecum sa ajunga la turneul final. Andorra insa nu reuseste deocamdata sa conteze cu nimic in compartimentul ofensiv. Oaspetii au pierdut in prima etapa pe teren propriu, 0-2 in fata celor din Islanda. A doua runda a adus un nou esec pentru Andorra in fata propriilor suporteri, 0-3 cu Albania. Oaspetii reuseau ultima victorie oficiala in Iunie 2017, dupa un 1-0 pe teren propriu cu Ungaria, in preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Echipa probabila: Gomes – San Nicolas, Lima, Llovera, Rubio – Clemente, Vales, Rebes, Rodrigues – Vieira, Martinez Alejo

Pentru Moldova acest meci pare singurul accesibil sa obtina toate cele 3 puncte, tinand cont de ce adversari mai are in grupa. De partea cealalta, Andorra va incerca si ea sa produca o surpriza si sa conteze in aceste preliminarii. Se intalnesc doua defensiva foarte slabe, cu cate 8 respectiv 5 goluri incasate in 2 partide. Ma astept la o partida interesanta, in care ambele vor conta in atac.

Ponturi fotbal Moldova vs Andorra

peste 1.5 goluri, cota 1.47 la Betano

sursa foto: en.wikipedia.com