Ponturi fotbal – Monchengladbach – Leverkusen – Cupa Germaniei – 31.10.2018

Poate cel mai tare meci din saisprezecimile Cupei Germaniei se jaoca la Monchengladbach, intre Borussia Monchengladbach – Leverkusen, infruntare ce isi are ora de start la 21:45.

“Manjii” n-au neaparat dorinta sa ajunga in ultimul act al Cupei Germaniei, Dieter Hecking a declarat inca de la inceputul sezonului ca isi doreste sa se califice in Champions League, fiind dispus sa sacrifice si cupa daca este cazul. Pentru moment nu se pune problema sa faca asta, dar trebuie sa fie mult mai atenta in meciurile din deplasare, unde, in etapa trecuta echipa sa a cedat cu 1-3, in disputa cu Freiburg.  Lucrurile stau total diferite pe “Borussia Park”, tere unde a castigat tot ce se putea pana in prezent, toate cele patru infruntari din Bundesliga s-au terminat cu cel putin doua goluri inscrise. Mai mult, in turul anterior a fost echipa care a facut cel mai spectaculos meci, Hazard&Co. au dat 11 goluri in fata amatorilor de la Hastedt.

Borussia Monchengladbach: – urmeaza-

Leverkusen joaca acum in cel mai bun moment din august si pana in prezent, de cand s-a dat startul in competitiile oficiale pentru ea. Desi joaca in mai multe competitii, precum Bundesliga, Europa League si acum Cupa Germaniei, in runda anterioara din campionat a facut scorul cel mai spectaculos. “Aspirinele” s-au impus cu 6-2 la Bremen, cu Werder. Partea mai putin buna sete ca cu greu a putut sa lege doua victorii consecutive, iar jocul oferit in chiar primul tur al Cupei Germaniei nu a fost unul categoric, in comparatie cu adversarul pe care l-a intalnit. Alario a fost atunci omul care a inscris unicul gol al disputei cu Pforzheim si nu se supara nimeni daca reuseau si adversarii sa puncteze, deoarece ocazii au fost de ambele parti.

Leverkusen: – urmeaza-

Deja s-au intalnit in acest an, Gladbach aratandu-si suprematia, profitand atunci si de faptul ca a jucat acasa si s-a impus cu 2-0. Fiind un singur meci, in care trebuie sa existe o echipa care merge mai departe, astept un meci alert, in care un eventual prim gol venit devreme sa deschida randurile, suficient de mult cat sa asistam la cel putin trei goluri, contrar ceea ce s-a intamplat in optimile din editia trecuta, cand Bailey inscria unicul gol si trimitea Leverkusen mai departe.