Ponturi fotbal Mongolia vs Brunei – Calificari Cupa Mondiala

Mongolia vs Brunei reprezinta o partida din primul tur de calificare pentru Cupa Mondiala din 2022. Duelul va avea loc Joi 06.06.2019, de la ora 12:00.

Cele doua formatii sunt fara partida oficiala jucata in 2019.

Mongolia

Ultima partida a mongolezilor a avut loc in luna Noiembrie a anului 2018. Atunci, acestia au evoluat in turul 2 de calificari pentru Eas Asian Championship, alaturi de Coreea de Sud, Taiwan si Hong Kong. Mongolia insa a avut parte de evolutii extrem de slabe, terminand pe ultimul loc, cu 0 puncte acumulate. Acestia au fost invinsi rand pe rand cu 4-1 (de catre Coreea de Sud), 2-1 (Taiwan) si 5-1 de catre Hong Kong, in ultima runda. Ultimul succes al mongolezilor dateaza din Septembrie, anul trecut. Atunci acestia ii invingeau pe amatorii Insulelor Marianei de Nord cu scorul de 9-0, in turul 1 de calificare pentru East Asian Championship.

Astazi va avea loc primul duel direct din istoria celor doua tari.

Brunei

De partea cealalta, nationala Bruneiului a devenit profesionista abia in anul 1993, pana atunci evoluand ca o echipa de amatori. Acestia nu au nicio calificare notabila in palmares ci doar un titlu in Malayesia Cupa, in 1999. Oaspetii de astazi au disputat doar doua partide in ultimii 2 ani. In Septembrie anul trecut, acestia au avut o dubla mansa cu Timor de Est, in calificarile pentru Suzuki Cup. Brunei a fost invinsa in mansa tur cu 3-1 si s-a impus in retur cu 1-0, insa nu a fost indeajuns. In rest, oaspetii au evoluat in doua partide amicale in Decembrie 2017, in fata Indonesiei si Kyrgyzstanului, pierzand in ambele dueluri cu scorul de 0-4.

Chiar daca nu e o nationala ce spune multe cunoscutarilor de fotbal, Mongolia e marea favorita astazi. Brunei e o echipa cu doar 3 participari in calificarile pentru Cupa Mondiala, iar o nationala cu 4 meciuri in 3 ani nu poate avea multa omogenitate. Mongolia a evoluat de 9 ori in 2018, fie in partide oficiale, fie amicale. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept ca mongolezii sa domine categoric partida.

Ponturi fotbal Mongolia vs Brunei

1 solist, cota 1.44 la Unibet

sursa foto: alchetron.com