Ponturi fotbal – Montpellier – Strasbourg – Ligue 1 – 15.09.2018

Una dintre meciurile partidele interesante ale rundei a cincea din Ligue 1 se joaca intre Montpellier – Strasbourg, cele doua urmand sa fie adversare intr-un meci ce are ora de start 21:00.

Locul 7 dupa patru runde, Montpellier a acumulat sapte puncte, ceea ce este un numar bun pentru resursele limitate de care aceasta dispune. Neinvinsa de trei etape, are o problema mare in ceea ce inseamna constanta, cel mai recent astfel de duel a fost pe 3 februarie, 2-1 contra modestei Angers. Acest lucru a continuat sa fie problematic si in actuala stagiune, dupa doua infruntari pe care le-a disputat in fata propriilor suporteri, a remizat la 0 contra lui Saint Etienne si a suferit un esec total neasteptat dupa disputa cu Dijon, tabela indicand atunci 1-2.

Echipa probabila: Lecomte – Mendes; Hitton; Congre – Oyongo; lasne; Skhiri; Sambia; Mollet -Delort; Laborde

Strasbourg nu este pusa intr-o postura buna, ea cine la Montpellier de pe locul 15, cu 4 puncte. In ultimele doua runde nu a mers deloc bine, a pierdut ambele jocuri, 2-3 contra lui Nantes, iar inainte de acest meci a jucat cu Lyon, scorul fiins 0-2.  Nu merg deloc bine in deplasare, in acest an rareori s-a putut ridica la pretentiile adversarilor pe care i-a intalnit. Din 12 august dateaza cel mai recent asemenea joc, a fost atunci 2-0 pentru ea in jocul contra lui Bordeaux.

Echipa probabila: Sels – Lala; Mitrovic; Martinez; Carole – Lienrad; Sissoko; martin – Thomasson – Ajorque; Costa

Montpellier a fost una dintre cele.mai bune inchizatoare ale sezoanelor anterioare, iar pe teren propriu cu atat mai mult. Depinde mult de avantajul pe care il ofera postura de gazda si cred ca ar putea sa fie un element important. Editia anterioara de Ligue 1 am avut ambele meciuri directe echilibrate, egalul a dominat autoritar. In concluzie, nevoia de puncte si numarul mic de goluri ma fac sa nu cred ca se pot autodepasi, iar scorul sa fie unul firesc, cu cel mult doua modificari ale tabelei.