Ponturi fotbal Montpellier vs Lens – Ligue 1

Ponturi fotbal Montpellier vs Lens – Ligue 1
Ponturi fotbal Montpellier vs Lens – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Montpellier vs Lens – Ligue 1

Sambata, de la ora 18:00, pe Stade de la Mosson, Montpellier si Lens se intalnesc in meci direct in runda 22 din Ligue 1.

COTELE BETFAIR ALE MECIULUI MONTPELLIER VS LENS

Montpellier

Va spuneam in avancronica meciului lui Montpellier cu PSG ca este diferenta prea mare si va recomanda un pariu pe goluri care s-a dovdit castigator. Campioana s-a impus cu 4-0 si nu a facut decat sa adanceasca criza lui Montpellier. A ajuns la sapte etape consecutive fara succes, confruntari din care a luat doua puncte si a primit mereu gol.

A mai pierdut un loc in clasament, iar dupa esecul de la Paris a ajuns pe locul 11, cu 28 de puncte. Montpellier este echipa cu cele mai putine puncte stranse in precedentele cinci etape si cu cele mai multe goluri primite. A acumulat un punct, dar a incasat alte 14 goluri.

Delort si Oman vor absenta din diferite motive. Daca primul este accidentat, al doilea este suspendat.

  • Echipa probabila: Bertrand – Mendes, Hilton, Congre – Souquet, Tallec, Ferri, Ristic – Mavdidi, Laborde, Dolly

Lens

Nici Lens nu a exceldat la capitolul victorii in meciurile jucate in acest an. In cinci partide s-a bucurat o singura data de obtinerea celor trei puncte si atunci cand a intalnit-o pe Marseille, tot in deplasare. Nu a stiut sa confirme acel succes, iar dupa doar cateva zile a suferit un nou esec, 0-1, acasa, cu OGC Nice.

In clasament ramane la mijloc, iar jocul de sambata va fi abordat din postura ocupantei locului 9, cu 31 de puncte. Este la egalitate cu Metz, echipa ce tocmai a depasit-o. 17 dintre aceste puncte au venit cu Lens in rolul echipei vizitatoare. Acolo a obtinut cinci victorii, doua rezultate de egalitate, cat si patru infrangeri.

Bade, Jean si Traore sunt accidentati si nu fac parte din lot. Jonathan Gradit este suspendat.

  • Echipa probabila:Leca – Fortes, Medina, Haldara – Clauss, Cahuzac, Fofana, Sylla – Kakuta – Ganago Sotoca

Punctele devin importante, iar faptul ca ambele nu traverseaza cea mai buna forma a lor s-ar putea sa conteze. Trebuie sa fie pragmatice, stiu bine ca in ultimele meciuri au tot primit goluri, in special Montpellier. A luat un singur punct din ultimele sase meciuri disputate acasa.

Ponturi fotbal Montpellier vs Lens: sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Betfair