Ponturi fotbal Moreton Bay United vs Brisbane Strikers – NPL Queensland

Ponturi fotbal Moreton Bay United vs Brisbane Strikers

Ponturi fotbal Moreton Bay United vs Brisbane Strikers: duminica dimineata de la ora 10:00, ora Romaniei, Moreton bay United vs Brisbane Strikers este meciul pe care putem sa-l urmarim. Face parte din etapa cu numarul 21 din cadrul NPL Queensland.

Sursa foto: footballqueensland.com.au

Moreton Bay United

Cu o singura victorie in ultimele cinci etape, Moreton a reusit ca in toate aceste meciuri sa incheie spectaculos. Una dintre partidele acestea a avut loc in ultima etapa, atunci cand tabela acelui meci a indicat 2-2. A fost un joc pe care l-a disputat pe teren strain, cu Brisbane City. In aceste conditii, echipa se afla pe locul 9, cu 25 de punte, departe de playoff.

De altfel, este o diferenta egala intre locul pe care Moreton Bay United se afla si echipele care merg in play-off sau retrogradeaza. Avantajul de a juca pe terenul propriu pare sa fie mai des concretizat. In ultimele patru asemenea meciuri, pe langa faptul ca nu a pierdut, a inregistrat trei victorii si o remiza.

Brisbane Strikers

Moral bun pentru Brisbane Strikrs inaintea acestui meci. A reusit in etapa trecuta sa castige cu 4-1, in deplasare, cu Gold Coast. Au fost cinci victorii obtinute de ea in ultimele sase meciuri, partide in care a dat cel putin patru goluri de fiecare data. Cu toate astea, ramane o echipa de mijlocul clasamentului, ea se afla pe locul 8, cu 27 de puncte.

E pusa din nou sa joace in deplasare, iar acolo a iesit bine. Pe langa faptul ca a inscris un numar impresionant de goluri, a si adunat destul de multe puncte. In cele opt astfel de jocuri, Brisbane Strikers a reusit sa obtina cinci victorii, un rezultat de egalitate si alte doua mecuri au fost infrangeri. Insa, a inscris de aproape doua ori mai multe goluri decat a primit.

In conditiile de fata, cred ca exista un pariu care ne poate aduce un castig substantial. Golurile au fost la ordinea zilei in disputele in care Brisbane Strikers a fost angrenata. Un singur meci jucat de ea in deplasare nu s-a terminat cu cel putin trei reusite. Intr-adevar, este o cota mica pentru amatorii de “cote 2”, dar isi poate face oricand loc pe biletul zilei. In caz contrar, daca vreti o cota 2 si va face cu ochiul acest meci, cred ca se pot inscrie lejer si patru goluri. Ultimele sase meciuri ale celor de la Strikers au adus cel putin cinci modificari ale tabelei.

Ponturi fotbal Moreton Bay United vs Brisbane Strikers: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betfair