Ponturi fotbal Morton vs Dumbarton – Cupa Ligii Scotiei

Falkirk vs Stranraer. Astazi 16 Iulie 2019, de la ora 21:45, se va desfasura duelul din cadrul grupelor Cupei Ligii Scotiei, pe Falkirk Stadium.

Morton isi propune in acest an promovarea in prima liga

MORTON

Morton vine din liga a doua a Scotiei, acolo unde a evoluat onorabil sezonul trecut. Acestia au incheiat pe pozitia a 4-a a clasamentului, un singur loc sub cele de promovare. Desi a terminat cu dreptul sezonul, prin 3 victorii consecutive, acestia nu au reusit sa isi indeplineasca obiectivul. Dupa incheierea sezonului competitional, Morton a disputat doua partide amicale. Gazdele de azi au pierdut in ambele dueluri: 0-1 cu Forfar si 2-3 cu St. Johnstone. Pe teren propriu, Morton a reusit sa castige doar 3 partide oficiale in 2019. Acestia s-au impus cu Ross County, Queen of South si Dundee Utd, 1-0 in toate cele 3.

Dumbarton nu a mai castigat pe acest teren, din 2015

DUMBARTON

Oaspetii se afla intr-un esalon inferior fata de adversarii de astazi. Echipa a incheiat pe pozitia a 6-a a clasamentului din League One, nereusind sa promoveze. La fel ca adversarii lor, cei de la Dumbarton au disputat 2 amicale in luna Iulie. Echipa a invins-o pe Dundee Utd cu scorul de 3-2 si a pierdut cu 0-2 in fata celor de la Hamilton. Oaspetii au debutat cu dreptul in Cupa Ligii Scotiei. Acestia s-au impus in primul duel cu Annan, 2-0 in deplasare. Pe acest teren, Dumbarton castiga ultima oara intr-un duel de cupa, din Iulie 2015.

Morton este favorita caselor de pariuri, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, gazdele provin dintr-un esalon superior, iar acest lucru spune multe. In al doilea rand, statistica ii ajuta pe cei de la Morton. Dumbarton e fara victorie pe acest teren in ultimii 4 ani, iar meciuri au fost destule. Ma astept intr-adevar la un duel dominat de gazde, care au puterea necesara sa inceapa cu dreptul aceasta editie de Cupa Ligii. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.47 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Morton vs Dumbarton

1 solist, cota 1.47 la Unibet

sursa foto: dailyrecord.co.uk