Ponturi fotbal Namibia vs Coasta de Fildes – Cupa Africii

Luni 01.07.2019, de la ora 19:00, va avea loc partida Namibia vs Coasta de Fildes, din cadrul ultimei runde a grupelor Cupei Africii.

Namibia nu mai are sanse reale la calificare

NAMIBIA

Namibienii au avut parte de o grupa extrem de grea, astfel ca dupa 2 runde se claseaza pe ultimul loc, cu 0 puncte acumulate si 0 goluri inscrise. Acestia au debutat cu un esec in fata celor din Maroc, esec venit in urma unui autogol. Rezultatul a fost unul corect insa, pentru ca Namibia nu a avut nicio intentie ofensiva. Acestia au continuat sa se apere si in a doua runda si nu au iesit la joc. Rezultatul a fost acelasi, o infrangere cu 1-0, de aceasta data in fata reprezentativei din Africa de Sud.

Echipa probabila: Kazapua – Horaeb, Hanamub, Haoseb, Nyambe – Shitembi, Hotto, Starke, Ketjjere – Shalulile, Shilongo
Costa de Fildes se poate califica si cu o remiza

COASTA DE FILDES

Ivorienii au debutat cu dreptul la acest turneu, invingnad-o in prima etapa pe Africa de Sud cu scorul de 1-0. J. Kodjia a adus victoria Coastei de Fildes in minutul 65 al partidei. Mai apoi insa, acestia nu au reusit o evolutie la fel de buna in fata Marocului, pierzand cu scorul de 1-0. Acestia au incasat destul de devreme golul, in minutul 22, nereusind dupa sa ameninte serios poarta adversa. Coasta de Fildes ocupa pozitia a 2-a a clasamentului grupei D, pozitie de calificare.

Echipa probabila: Gbohuo – AUrier, Coulibaly, Kanone, Traore – Kessie, Serey Die – Seri, Pepe, Gradel – Kodjia

Aceasta nationala a Coastei de Fildes este departe de generatia lui Didier Drogba, care domina continentul african. Acestia au un joc modest la acest turneu, mai ales pe plan ofensiv. Namibia de partea cealalta mai are doar sanse teoretic la calificare si nu ma astept sa forteze nici de aceasta data prea mult in ofensiva. E foarte probabil sa avem un duel echilibrat, lipsit de faze de poarta, eventual incheiat cu o victorie la limita a ivorienilor.

Ponturi fotbal Namibia vs Coasta de Fildes

sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet

sursa foto: youtube.com