Ponturi fotbal Nest-Sotra vs Jerv – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Nest-Sotra vs Jerv

Ponturi fotbal Nest-Sotra vs Jerv: duminica, 23 iunie 2019, in etapa a 12-a din OBOS-ligaen are loc Nest-Sotra vs Jerv, duel programat sa se dispute de la ora 19:00.

Nest-Sotra

Rezultat rusinos in ultimul meci pe care Nest-Sotra l-a jucat. A fost un duel din Cupa Norvegiei, in care a cedat cu 0-4. Pe de alta parte, a continuat, oarecum, forma mai slaba din campionat, unde in ultimele trei runde nu a castigat. Au fost doua rezultate de egalitate cu goluri, 1-1 cu Strommen si 2-2 cu Tromsdalen, dar si un esec, 0-1, contra lui Kongsvinger.

In aceste conditii, Nest-Sotra se afla pe locul 12, cu 11 puncte, sapte mai multe decat echipa care se afla sub linia rosie. Intresnt este numarul de puncte pe care aceasta le-a obtinut jucand acasa. 10 dintre ele au venit in postura de gazda, linia de clasament in astfel de intalniri aduce trei victorii, o remiza si doua infrangeri.

Jerv

Jerv a reusit sa obtina un punct din meciul pe care l-a sustinut in etapa anterioara. Faptul ca a evoluat pe teren propriu a influentat putin rezultatul, a fost cea care a dominat. Totusi, 0-0 a fost scorul final, unde adversarul sau s-a numit Sandnes. A ajuns la patru etape meciuri consecutive in care nu a pierdut, trei dintre ele fiind rezultate de egalitate.

Ocupa locul 8, cu 15 puncte, este la patru lungimi in spatele ultimului loc de play-off. Totusi, este o echipa care stie cum sa puna problema din toate punctele de vedere. Neinvinsa acasa, in deplasare a reusit sa castige un singur meci, cel mai recent. In aceste confruntari are o linie de clasament formata dintr-o victorie, trei remize si doua infrangeri.

Toate meciurile directe dintre Nest-Sotra si Jerv au adus cel putin trei goluri la final. Sunt sanse sa vedem un joc deschis si de aceasta data, avand in vedere ca sunt vulnerabile pe faza defensiva. Chiar daca se vor inscrie cel putin trei reusite, Nest-Sotra pare sa fie echipa care stie bine sa puna problema in meciurile de pe teren propri. Acest lucru ma face sa cred ca exista un avantaj si are toate sansele sa se impuna.

Ponturi fotbal Nest-Sotra vs Jerv: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano