Ponturi fotbal – New York Red Bulls – Atlanta United – MLS – 30.09.2018

Derby in Conferinta de Est, de la ora 20:00, pe “Red Bull Arena” se va disputa New York Red Bulls – Atlanta United, meci din Major League Soccer, care le aduce fata in fata pe cele mai bune echipe.

New York City poate relansa finalul de Conferinta de Est, daca se impune reduce diferenta la o singura lungimem deoarece in prezent se afla pe locul al doilea, cu 59 de puncte. Daca este un capitol care sta mai bine, acela este cel defensiv, “taurii” avand cea mai buna aparare cu 32 de goluri primite. Moralul este unul bun, in etapa trecuta a reusit sa joace foarte bine, tot pe teren propriu a reusit sa obtina o noua victorie in campionat, dupa ce jocul contra lui Toronto FC s-a terminat cu scorul de 2-0, Romero si Derick Etienne au fost cei doi marcatori. De astfel, in fata propriilor suporteri a castigat ultimele patru infruntari.

New York Red Bulls: Luis Robles — Michael Murillo, Tim Parker, Aaron Long, Kemar Lawrence — Tyler Adams, Marc Rzatkowski — Danny Royer, Kaku, Alex Muyl — Brian White

Atlanta United nu are de ce sa se teama de aceasta deplasare, deoarece este in forma, a reusit sa castige patru din ultimele cinci jocuri, drept pentru care si-a pastrat primul loc, cu 63 de puncte. Atacul a fost strans legat de Joseph Martinez, omul cel mai bun din acest punct de vedere si implicit golgheterul Major League Soccer. Desi a fost acesta titular si in meciul din etapa trecuta, venezueleanul nu a inscris in victoria cu 2-0 contra lui Real Salt Lake, insa, a fost suplinit de reusitele lui Gressel si Villalba, in ceea ce a fost a 19-a victorie stagionala si a treia consecutiva.

Atlanta United:  Brad Guzan — Franco Escobar, Michael Parkhurst, Leandro Gonzalez Pirez, Chris McCann — Eric Remedi, Jeff Larentowicz, Miguel Almiron — Julian Gressel, Josef Martinez, Hector Villalba

De trei ori au fost adversare pana in acest moment, iar singurul meci cu adevarat spectaculos a avut loc in luna mai, atunci cand New York Red Bulls a castigat cu 3-1 chiar la Atlanta. Acum este cu totul diferit, au mai ramas cateva etape pana la finalul sezonului regulat si sunt convins ca vor sa castige Conferinta de Est, motiv pentru care astept ca golurile sa vina din dorinta de a se impune si automat vor lasa spatii.