Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Real Salt Lake – MLS

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Real Salt Lake

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Real Salt Lake: duminica, 2/06/2019, de la ora 02:00, pe “Red Bull Arena”, New York Red Bulls intalneste Real Salt Lake. Este un meci care se disputa conform calendarului Major League Soccer.

New Yok Red Bulls

“Taurii’ new-yorkezi au reintrat in carti pentru un loc intre cele mai bune echipe din Conferinta de Est. In runda anteriora, acestia s-au impus cu 2-0, in deplasare, la Cincinnati. A fost un meci foarte greu, dovada ca golurile s-au marcat in ultimul sfert de ora al jocului. A fost cea de-a saptea etapa consecutiva in care inscrie cel putin un gol si a patra la rand in care nu pierde.

New York Red Bulls a urcat pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 21 de puncte Este o lupta stransa pentru sefie, intre ea si echipa de pe primul loc sunt cinci lungimi. Avantajul este de patea ei, avand in vedere ca are 14 meciuri disputate, cu doua mai putine decat DC United sau Montreal Impact.

  • Echipa probabila: Robles – Murillo, Tarek, Parker, Lawrence – Davis, Jr – Muyl, Rzattkowski, Ivan – White

Real Salt Lake

Dupa trei victorii consecutive, Real Salt Lake si-a gasit, nasul. In etapa trecuta, disputata joi dimineata, ora Romaniei 02:30, a cedat cu 1-2, in deplasare, la Montreal. A fost cea de-a saptea infrangere stagionala si a cincea din deplasare. Mai mult, sunt doua puncte intre ea si prima echipa din afara play-off-ului.

Real Salt Lake ocupa locul 6 in Conferinta de Vest, cu 19 puncte. Pe de alta parte, a fost serios ajutata de etapa care tocmai s-a incheiat. Ea si alte patru colege din clasamentul acestei Conferinte au pierdut, toate fiind pe loc de play-off.

  • Echipa probabila: Rimando – Lennon, Glad, Holt, Toia – Kreilach, Besler – Saucedo, Rusnak, Savarino – Baird

New York nu este o echipa care sa te lase sa ai multe ocazii clare intr-un meci. Cunoscuta pentru modul sau pragmatic, de multe ori prefera sa se apere. Astfel numarul de goluri in acest meci ma astept sa nu fie unul peste media MLS-ului. Patru din ultimele lor cinci dueluri directe s-au incheiat cu cel mult doua goluri.

Ponturi fotbal New York Red Bulls vs Real Salt Lake: sub 3.5 goluri, cota 1.46 la Unibet