Ponturi fotbal – Newells Old Boys – Defensa y Justicia – Superliga – 13.11.2018

Marti dimineata, de la ora 00:15, pe “Estadio Marcelo Bielsa” din Rosario se va juca meciul dintre Newells Old Boys – Defensa y Justicia, din etapa a 12-a.

Newells Old Boys este favorita, cota ei este intr-o usoara scadere, deoarece piata a plecat de la 3.00, ajungand la ora actuala la 2.63 la agentia de pariuri Unibet. Cu toate ca nu traverseaza cea mai buna perioada, avand trei infrangeri in ultimele patru meciuri oficiale, incearca sa ramana pe un loc decent, dar nu poate face asta cand continua sa fie in afara locurilor de Copa Sudamericana. Newells Old Boys ocupa locul 18, cu 11 puncte, iar moralul este usor scazut deoarece in etapa trecuta am avut un mec pierdut la 0 de aceasta, in deplasare, pe terenul celor de la Racing Club, insa, a oferit ocazii bune, posesia a fost de partea ei.

In tabara adversa este liniste, Defensa y Justicia continua sa faca victime dupa victime, fiind singura echipa inca neinvinsa din campionat, cu toate ca se afla pe locul 4, cu 21 de puncte. Este foarte adevarat ca are de recuperat trei meciuri fata de echipa de pe primul loc, avand si opt puncte de recuperat. In etapa trecuta, aceasta a dus mai departe seria victoriilor, desi a luat doua goluri, ajutata si de un autogol al celor de la Velez Sarsfield, cat si de o dubla a lui Matias Rojas, aceasta a castigat cu 3-2. De asemenea, paraguayanul este si cel mai bun marcator al echipei, dar apararea este punctul de rezistenta, Defensa avand cel mai bun asemenea compartiment, cu sase goluri primite, doar doua dintre ele venite in deplasare.

In mod normal cred ca oaspetii vor dicta ritmul jocului, avand o aparare suficient de buna pentru a nu risca. Nici un cred ca putem juca la goluri intr-un campionat atat de bine gandit defensiv cum este cel al Argentinei. Pe de alta parte, toate cele cinci meciuri directe s-au incheiat cu victoria uneia sau alteia, cu scor identic, 1-0 si cred ca un pariu intelept ar fi tot sa nu ne aruncam pe goluri multe, avem angrenata cea mai buna aparare si probabil, daca va mentine ritmul, un viitor lider al Superligii.