Ponturi fotbal – Newport – Notts County – League Two – 21.08.2018

Martea este zi de fotbal in Anglia, de la ora 21:45, pe “Newport Stadium” se joaca Newport – Notts County, un meci care face parte din etapa cu numarul 4 din League Two.

Newport n-are un meci usor si asta in conditiile in care vine dupa o serie de trei meciuri pozitive, confruntari in care a bifat doua victorii si un rezultat de egalitate. In etapa anterioara a jucat in deplasare, la Exeter, acolo unde a terminat 1-1 si asta multumita golului pe care Mark Harris l-a inscris datorita unei actiuni personale. Astfel, dupa o serie de trei dispute se afla pe locul 18, cu patru puncte, avand de doua ori mai multe goluri primite decat numarul celor inscrise. In acelasi timp, Newport pe teren propriu a reusit singura victorie din acest sezon, 1-0, cu Crewe, o echipa cu aceleasi asteptari precum Notts County.

Newport: Day – Franks; Bennett; Demetriou – Pipe; Sheehan; Crofts – Dolan; Butler; Harris; Amond

Notts County are parte de un inceput de sezon destul de slab, cu un singur punct dupa cele trei etape disputate, iar acest lucru nu este deloc in favoarea ei. Cu toate acestea, alegerea agentiilor de pariuri pare sa fie una echilibrata. De asemenea, primeste si destul de multe goluri, a luat zece in ultimele trei jocuri, sapte dintre ele in meciurile din League Two, dupa disputele cu Cambridge United (2-3) si Yeovil (0-4). In singurul meci pe care Notts County l-a avut pe teren strain s-a prezentat bine timp de 45 de minute, cat a si condus-o pe Cambridge United, insa, a luat trei goluri in a doua repriza si asta a facut-o sa piarda fara drept de apel.

Notts County: Fitzsimons – Hewitt; Duffy; Brisley; Jones – Thomas; Husin; Vaughan; Boldewijn – Hemmings; Dennis

Nu sunt de acord cu cotele pe care agentiile de pariuri le ofera si zic acest lucru deoarece Notts County are un inceput de sezon slab, dar prestatia echipei a fost una buna atunci cand a evoluat in fata unor formatii precum Newport, aratand acest lucru si in editia anterioara de campionat. In alta ordine de idei, as merge pe un succes al oaspetilor, dar in acelasi timp sa fie unul spectaculos, cu cel putin doua reusite venite din partea ei.