Ponturi fotbal Nicaragua vs Haiti – Gold Cup

Vineri 21.06.2019, cu incepere de la ora 02:00, va avea loc partida Nicaragua vs Haiti, din cadrul etapei a 2-a a grupelor Gold Cup.

  • Nicaragua nu a contat in meciul de debut

Nicaragua

Cei din Nicaragua au avut o misiune dificila in prima etapa, in fata unei echipe net superioare, Costa Rica. Acestia au rezistat doar 7 minute, pana cand B. Oviedo a rupt echilibrul pe tabela. Pana la final, Nicaragua a mai incasat 3 goluri, pierzand cu scorul de 4-0. Nicaragua reusea sa o invinga ultima oara pe Haiti in 2017, in calificarile pentru Gold Cup. Atunci, acestia se impuneau fara drept de apel, cu scorul de 3-0. Nicaragua sta foarte slab pe plan defensiv, incasand 9 goluri in ultimele 2 partide, 5 cu Argentina si 4 cu Costa Rica.

Echipa probabila: Lorente – Quijano, Montenegro, Copete, Rosas – Lopez, Punyed – Barrera, Bonilla, Flores – Betancur
  • Haiti spera la calificare

Haiti

Haiti a reusit sa isi atribuie 3 puncte in prima etapa, iar cu un nou succes astazi isi asigura locul in sferturile de finala. F. Pierrot este omul cheie al echipei, iar moralul sau este ridicat dupa dubla reusita in partida cu Bermuda. Cele doua formatii s-au intalnit si in calificarile pentru aceasta competitie. Atunci, Haiti se impunea cu scorul de 2-0, pe terenul celor din Nicaragua. Haiti are o revansa de luat fata de adversara sa, dupa ce in 2017 a fost eliminata in preliminarii.

Echipa probabila: Placide – Guerrier, Jerome, Ade, Carlens – Herivauz – Sabat, Alceus – Herold – Pierrot, Nazon

Nicaragua a fost mereu incomoda pentru Haiti si nu ma astept sa se lase mai prejos astazi. De partea cealalta, oaspetii vor forta o victorie si implicit o calificare, tinand cont ca in ultima runda dau piept cu Costa Rica. Ma astept la un duel interesant, in care ambele formatii vor avea ocazii de poarta. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.87 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Nicaragua vs Haiti

ambele echipe marcheaza, cota 1.87 la Unibet

sursa foto: jfa.jp