Ponturi fotbal Nice vs Monaco – Ligue 1

Ponturi fotbal Nice vs Monaco

Ponturi fotbal Nice vs Monaco: vineri seara, 24 mai 2019, de la ora 22:05, pe “Allianz Riviera”, are loc derby-ul etapei cu numarul 38, Nice vs Monaco. Astfel spus, un duel intre cele doua se cheama “Derby de la Cote d’Azur”.

sursa foto: radiofrance.fr

OGC are un atac timid

Numirea unui antrenor care in fotbal a fost fundas de baza al lui Arsenal si nationalei Frantei, face sa aiba o aparare buna. OGC Nice are una dintre cele mai sigure defensive, insa, nu prea inscrie si acest lucru a adus-o unde se afla acum. Ocupa locul 8, cu 53 de puncte, la egalitate cu Nimes, echipa din fata ei. In etapa trecuta a evoluat in fata lui Saint Etienne, unde a fost depasita la toate capitolele, drept pentru care a pierdut cu 0-3.

Totusi, revenita pe terenul propriu, poate sa spere la un rezultat bun. In cele 18 intalniri avute pe “Allianz Riviera” , OGC a izbutit noua victorii, patru rezultate de egalitate, iar alte cinci meciuri au fost infrangeri.

  • Echipa probabila: Benitez – Boscagli, Sarr, Dante, Herelle – Melou, Tameze, Danilo – Saint Maximin, Makengo, Atal
Ponturi fotbal Nice vs Monaco

Monaco poate termina sezonului cu un succes de moral

Monegascii si-au asigurat ramanerea in Ligue 1 intr-o proportie mare, datorita rezultatului din runda anterioara. Perioada grea pe care AS Monaco o traverseaza se pare ca a fost depasita. In urma cu o saptamana, Jardim&Co. s-au impus cu 2-0 in fata celor de la Amiens. Drept urmare, s-au desprins de zona rosie. Se afla pe locul 16, cu 36 de puncte, trei mai multe decat Caen, prima echipa sub linie, care prinde locul de baraj. S

Pe de alta parte, nivelul jocului aratat in deplasare a lasat de dorit. Dintr-o echipa care se lupta sa cucereasca campionatul, a cazut in extreme cealalta. De-a lungul acestui sezon, a schimbat doi antrenori, pentru ca intr-un final, sa il aduca din nou pe Leonardo Jardim. Acesta este tehnicianul alaturi de care s-a reusit cea mai buna performanta din ultimul timp.

  • Echipa probabila: Benaglio – Sidibe, Glik, Naldo, Ballo Toure – Jemerson – Martins, Silva, Golovin, Rony Lopes – Falcao

In tur, la fel ca in campionatul anterior, ambele echipe au inscris, atunci fiind 1-1. Totusi, dat fiind faptul ca este mai mult un meci amical, probabil trebuie sa fim rezervati in a juca acest meci pe biletul zilei. Indiferent cat de serios o sa fie tratat meciul de cele doua echipe, posibilitatile sunt limitate. Acest lucru s-a dovedit atat in tur, cat si pe parcursul intregului campionat, asfel ca, sunt sanse mici sa vedem un meci deschis, spectaculos.

Ponturi fotbal Nice vs Monaco: sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betfair