Ponturi fotbal Niedercorn vs Cork City – Europa League

Ponturi fotbal Niedercorn vs Cork City

Ponturi fotbal Niedercorn vs Cork City: joi seara, 18 iulie 2019, de la ora 20:30, la Differdange, Niedercorn joaca contra lui Cork City. Este mansa secunda din cadrul turului 1 preliminar din Europa League. Se pleaca de la scorul de 2-0 pentru formatia luxemburgheza, iar daca isi pastreaza avantajul, o sa intalneasca Glasgow Rangers.

Sursa foto: sseairtricityleague.ie

Niedercorn

Luxemburg este tara care a bagat campioana Romaniei intr-o umbra totala. In editia anterioara a cupelor europene, o echipa tot din aceeasi tara a elimnat-o pe CFR Cluj. Niedercorn este pe cale sa se califice in turul al doilea, dupa ce a reusit in prima intalnire sa se impuna cu 2-0. A fost un nivel al jocului foarte ridical.

Totodata, pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, Niedercorn a jucat un tur preliminar. Astfel, pentru a intra pe tabloul principal, aceasta a reusit sa treaca de galezii de la Cardiff Metropolitan. A fost o dubla care s-a incheiat 2-2, dar luxemburghezii s-au calificat datorita golului inscris in deplasare.

Cork City

Reprezentand Irlanda, aceasta se poate lauda ca fiind in plin campionat, cu toate ca nu e motiv de lauda. Dupa 24 de runde, se afla pe locul 7, cu 26 de puncte, mai aproape de retrogradare decat de podium. Forma slaba reiese clar din evolutia pe care a avut-o atat in competitiile interne, cat si dupa ce a aratat in primul duel din turul 1 preliminar.

Europa League nu este o competitie unde echipele irlandeze sa joace la un nivel acceptabil. De cele mai multe ori sunt eliminate pana in play-off. Este foarte aproape sa se intample asta si cu Cork City, o trupa care joaca mult sub asteptari. Are nevoie sa joace un fotbal impecabil pentru a se califica, ea avand de recuperat un handicap.de doua goluri.

Aceasta dubla putea sa fie mult mai interesanta, dar Cork City a ratat un penalty in prima repriza a meciului din urma cu o saptamana. Tot atunci, golurile meciului s-au inscris inca din prima jumatate de ora. Pe alocuri, meciul a parut unul alert, drept pentru care imi da sperante ca putem avea goluri si in disputa retur.

Ponturi fotbal Niedercorn vs Cork City: peste 2.5 goluri, cota 2.08 la Unibet