Ponturi fotbal Niedercorn vs Rangers – Europa League

Ponturi fotbal Niedercorn vs Rangers

Ponturi fotbal Niedercorn vs Rangers: joi, 1 august 2019, de la ora 20:30, pe “Stade Josy Barthel”, Niedercorn o intalneste pe Glasgow Rangers. Meciul face parte din mansa secunda a turului II preliminar al Europa League. De asemenea, in prima mansa, Rangers a castigat cu 2-0. Daca ea se va califica, o sa joace impotriva ucrainielor de la Mariupol.

Sursa foto: skysports.com

Niedercorn

Provenind din Luxemburg, cred ca ne putem da seama despre ce nivel vorbim. Este una dintre tarile cu un ranking foarte mic, drept pentru care intra in cupele europene inca din turneul preliminar. S-a intamplat asta si in sezonul actual, cand Niedercorn a avut nevoie de un tur in plus pentru a se califica in primul tur preliminar al Europa League. A dispus atunci de Cardiff Metropolitan, o echipa din Tara Galilor, pe care a invins-o cu scorul de 4-3 la general.

Dupa calificarea pe tabloul principal, Niedercorn a avut reale probleme. A obtinut calificarea in detrimentul irlandezilor de la Cork City. Aceasta calificare a venit in tur, cand s-a impus cu 2-0 in deplasare, pentru ca, in meciul retur sa piarda cu 1-2.

Rangers

Steven Gerrard are toate motivele sa se gandeasca la meciul pe care echipa sa urmeaza sa-l aiba. Disputa cu Niedercorn pare deja transata, pentru ca doua goluri avans par destul de greu de recuperat. Cu atat mai mult cand echipa a evoluat la un alt nivel in duelurile avute in acest sezon european. In primul tur, Rangers nu a avut emotii cu St. Joseph, echipa de care a trecut cu 10-0 la general.

De asemenea, scotienii au fost net superior si in fata celor de la Niedercorn. In cele 90 de minute de joc, au dispus cu 2-0, dar au si ratat o lovitura de la 11 m, prin Tavernier. A fost cea de-a treia partica pe care o disputa in acest sezon de Europa League, in care castiga fara sa primeasca gol.

Este al treilea duel direct in ultimii doi ani, pentru ca Nidercorn a produs surpriza in 2017. Atunci, luxemburghezii se impuneau cu 2-1 la general si o eliminau pe Rangers. Situatia de moment este una total diferita, echipa din Scotia este la un alt nivel fata de meciurile din urma cu doi ani.

Ponturi fotbal Niedercorn vs Rangers: peste 2.5 goluri, cota 1.66 la Unibet