Ponturi fotbal Nigeria vs Franta – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Nigeria vs Franta

Ponturi fotbal Nigeria vs Franta este o partida din cadrul Campionatului Mondial Feminin, ce conteaza pentru ultima etapa din faza grupelor. Se va disputa in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Roazhon Park”, unde anticipam un succes clar al europencelor.

◘ Nigeria

Este o nationala modesta, fara pretentii prea mari la acest turneu, ce in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua. In intreaga sa istorie, a jucat la toate cele opt turnee mondiale, la sase dintre acestea fiind eliminata din grupe, doar o singura data ajungand in fazele eliminatorii. La editia din acest an a inceput cu stangul, pierzand cu Norvegia, scor 3-0. A urmat apoi o victorie in fata Coreei de Sud, castigand cu 2-0, ramanand in cursa pentru primele doua locuri ale grupei, care duc direct in optimi. Pentru a reusi aceasta performanta are nevoie insa de victorie, ce va fi greu de realizat.

◘ Franta

Este o nationala mult mai puternica, cu mari pretentii la turneu, vizand castigarea lui. Nu se poate lauda cu performante impresionante la Campionatul Mondial, jucand la doar patru editii. In 2003, la debut, a fost eliminata in grupe, in 2011 ajungand pana in semifinale, in timp ce in 2015 s-a oprit in sferturi. La editia din acest an a inceput perfect, cu doua victorii, asigurandu-si calificarea directa in optimi. A invins Coreea de Sud cu 4-0, trecand si de Norvegia, impunandu-se cu 2-1. A ajuns astfel la o serie de sapte victorii consecutive, in fiecare marcand de minim doua ori.

Franta este o nationala mult mai puternica, aflata si intr-o forma foarte buna. In aceasta confruntare are de partea sa si sprijinul publicului francez, asa ca ne asteptam sa castige. Bazandu-ne insa pe forta sa ofensiva, mizam si pe faptul ca se vor marca minim trei goluri in meci.

• Ponturi fotbal Nigeria vs Franta: 2 & peste 2,5 goluri -> cota 1.53

sursa foto: skysports.com