Ponturi fotbal – Nimes – Saint Etienne – Ligue 1 – 26.10.2018

Vineri, partida care deschide balul etapei a 11-a din Ligue 1 are loc pe “Stade des Costieres”, Nimes – Saint Etienne este meciul care se va disputa de la 21:45.

Nou-promovata, Nimes nu se vrea surpriza sezonului, dar cred ca singurul ei obiectiv cu adevarat real, este sa se salveze de la retrogradare si sa se mentina pe prima scena. Pentru moment se afla in afara locurilor din zona rosie, ocupand pozitia a 15-a, cu 10 pumcte, insa, adversarele ii sufla in ceafa, avand un singur punct avans. O alta problema care ii da mult de furca este continuitatea, ultima data cand a reusit sa castige, a fost pe 19 august, 3-1, cu Marseille. In etapa trecuta a incheiat meciul in genunchi, a pierdut cu 0-2, in fata lui Lyon, fiind al patrulea meci la rand in care atacul nu puncteaza.

INFO LOT: Pierrick Valdivia & Moustapha Diallo sunt accidentati, Herve Lybohy este inca incert si are mari sanse sa nu faca parte din lot

Nimes: Bernardoni – Alakouch; Briancon; Landre; Maouassa – Bouanga; Savanier; Bobichon; Thioub – Ripart; Guillaume

Saint Etienne vine dupa un meci nul, a fost 1-1 in fata lui Rennes, dupa ce a evoluat sub privirile propriilor suporteri. Nu inscrie foarte mult, dar Wahbi Khazri este cel mai bun atacant, a inscris cinci din cele douasprezece goluri ale echipei sale. De altfel, sta bine si in clasament, se afla pe locul 6, cu 16 puncte, insa, va avea mari probleme daca ceva nu se schimba. Dependenta, oarecum, de jocurile de acasa, ASSE are o singura victorie in deplasare si de doua ori mai multe goluri primite decat numarul celor pe care a reusit sa le inscrie.

INFO LOT: Romain Hamouma; Gabriel Silva si Neven Subotic sunt nerefacuti dupa accidentarile suferite

Saint Etienne: Ruffier – Debuchy; Perrin; Saliba; Kolodziejczak – Senael; M’Vila – Salibur; Cabella; Khazri – Diony

Problemele pe care Nimes a inceput sa le aiba de luni bune si faptul ca nu mai da gol nimanui, o pune intr-o lumina foarte proasta. Desi Saint Etienne nu a stralucit in deplasare, acum are un adversar accesibil, are jucatori capabili sa puna punctul pe i, au aratat asta, iar cel putin un egal ar fi un rezultat bun.