Ponturi fotbal Njardvik vs Haukar – Inkasso deildin

Njardvik vs Haukar. Luni 24 Iunie, de la ora 22:15, va avea loc duelul din cadrul rundei a 9-a a ligii secunde din Islanda.

Gazdele traverseaza o perioada dificila

  • Njardvik

Njardvik se afla pe locul 10 al clasamentului din Inkasso-deildin. Acestia au reusit sa adune doar 7 puncte pana acum si situatia este din ce in ce mai rea. Gazdele au 4 infrangeri consecutive si au reusit sa marcheze intr-un singur duel, cu Magni. Etapa precedenta, Njardvik a fost invinsa pe teren propriu de catre Afturelding, scor 0-2. Ultima victorie a celor de la Njardvik pe teren propriu, dateaza din luna Februarie. Atunci, acestia se impuneau in Cupa Islandei in fata celor de la Olafsvik, scor 1-0. Gazdele de azi au cea mai modesta ofensiva din Inkasso-deildin, cu doar 7 goluri inscrise.

Oaspetii se lupta sa evite retrogradarea

  • Haukar

Haukar se afla cu o pozitie sub adversara de astazi, avand 6 puncte adunate. Echipa a reusit singura victorie acum 2 etape, dupa un 2-1 pe terenul celro de la Arturelding. Runda precedenta, Haukar a fost invinsa pe teren propriu de catre Leiknir, cu scourl de 1-2. Oaspetii au un bilant pozitiv pe acest teren. Acestia s-au mai deplasat de doua ori la Njardvik, in 2010 si in 2018. Acum 9 cele doua remizau in cupa, in timp ce anul trecut Haukar se impunea cu scorul de 2-1 in campionat.

Avem fata in fata doua dintre cele mai slabe echipe din Inkasso-deildin. Cele doua formatii nu doar nu se pot apropia de locurile de promovare, ci sunt candidate certe la retrogradare. Moralul este scazut cu siguranta, mai ales in tabara celor de la Njardvik, care au o serie de 4 infrangeri consecutive. Ma astept totusi ca ambele sa forteze astazi o victorie, deoarece remiza nu le avantajeaza pe niciuna. Cele doua defensive nu au dat randament bun pana acum si vor aparea greseli in aparare. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Njardvik vs Haukar

peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Betano

sursa foto: facebook.com