Ponturi fotbal NJS vs JIPPO – Kakkonen

NJS vs JIPPO reprezinta un duel din cadrul etapei cu numarul 9 din liga a 3-a a Finlandei. Partida va avea loc Joi, 20.06.2019, de la ora 18:30.

NJS nu are parte de un debut de sezon prea bun

NJS

Gazdele nu se gandesc deloc la promovare in caest moment. Grijile lor sunt in subsolul clasamentului, acestia fiind la doar 2 puncte de locurile retrogradabile. Echipa a reusit un succes important etapa trecuta, 2-0 pe terenul celor de la Kiffen. Acest succes i-a adus pe pozitia a 9-a a clasamentului, insa nu le inlatura deloc emotiile. Ofensiva slaba celor de la NJS este principalul motiv pentru care sunt implicati in lupta pentru evitarea retrogradarii. Acestia au reusit sa marcheze doar 6 goluri in 8 meciuri, o medie de sub un gol / meci.

Oaspetii tintesc o promovare

JIPPO

Oaspetii se afla pe pozitia a 3-a a clasamentului din Kakkongen, Grupa A. Acestia au 14 puncte acumulate, 5 mai putine decat liderul Mikkeli, asadar au nevoie de o noua victorie. JIPPO a reusit sa castige 3 din ultimele 4 partide de campionat. Acum 2 runde, oaspetii remizau alb in deplasarea de la JaPS. Etapa precedenta, JIPPO a trecut la limita de cei de la PEPO, 2-1 pe teren propriu. Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori pana acum, ambele dueluri avand loc anul trecut. Atunci, JIPPO s-a impus in ambele partide.

La fel cum aminteam si in avancronica celuilalt meci din Kakkonen al zilei, lupta pentru promovare e dificila. Din 12 echipe, una singura merge in esalonul secund, asadar trebuie sa ai un sezon perfect. JIPPO traverseaza o perioada buna, iar moralul jucatorilor e cu siguranta intr-o continua ascensiune. De partea cealalta, NJS are din ce in ce mai multe emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Chiar daca a castigat in ultima runda, echipa gazda nu impresioneaza cu nimic. Ma astept la o partida dominata de JIPPO si recomand o victorie a lor.

Ponturi fotbal NJS vs JIPPO

2 solist, cota 1.75 la Unibet

sursa foto: football-finland.com