Ponturi fotbal Norrkoping vs Ostersunds – Allsvenskan

Ponturi fotbal Norrkoping vs Helsingborg

Ponturi fotbal Norrkoping vs Ostersunds este o partida ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din cadrul campionatului suedez, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 18:30, pe “Ostgotaporten”.

◘ Norrkoping

Este favorita in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind o echipa mmult mai puternica, cu pretentii mai mari in aceasta stagiune, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren, unde poate profita de sprijinul fanilor.

In aceasta editie de campionat se gaseste pe locul sapte, fiind la sase puncte de locurile europene. In cele 16 partide disputate a strans 24 de puncte, izbutind sase victorii si tot atatea remize. Dispune de un atac bun, marcand de 23 de ori, avand insa probleme in devensiva, primind 19 goluri.

In ultima etapa, Norrkoping a dat piept chiar cu Ostersunds, pe care a intalnit-o in deplasare, pierzand cu 2-1. A urmat insa apoi un succes in fata celor de la St. Patricks, in Europa League. S-a impus cu 2-1, dupa 0-2 in tur, avansand fara emotii in runda a doua a preliminariilor.

◘ Ostersunds

Este departe de echipa ce impresiona atat in campionatul intern, dar mai ales in Europa League, cand, la debutul sau in competitie, reusea sa ajunga pana in saisprezecimi.

In aceasta stagiune are un parcurs modest, fiind a opta in clasament, la cinci puncte de adversara sa. De-a lungul celor 15 partide disputate a reusit patru victorii si sapte remize, pierzand de patru ori. In toate aceste partide a inscris 16 goluri, primind cu patru mai multe.

Ultima etapa i-a adus o victorie, dupa cum mentionam, in fata lui Norrkoping. Odata cu aceasta a pus capat si unei serii negative de opt partide consecutive fara succes.

Pronostic

In meciul precedent Ostersunds a avut castig de cauza, insa anticipam un meci diferit. Norrkoping va avea de partea sa avantajul propriului teren, asa ca ne asteptam sa profite de acest aspect. Vom miza asadar pe un succes al echipei gazda, intr-o cota foarte buna.

• Ponturi fotbal Norrkoping vs Ostersunds: gazdele castiga -> cota 1.62

sursa foto: skysports.com