Ponturi fotbal – Northampton – Forest Green – League Two – 13.10.2018

De la ora 16:00, pe “Sixfields stadium” are loc meciul Northampton – Forest Green, duel ce face parte din etapa a 13-a din League Two.

Northampton are mult de muncit daca vrea sa evite retrogradarea si spre surprinderea mea se afla acum in postura delicata de prima clasata deasupra liniei rosii, cu noua puncte. Cu o singura victorie pana in acest moment, aceasta vine dupa o serie de meciuri confuze, deoarece trei din ultimele patru etape au fost remize. In etapa anterioara a facut 1-1 cu Swindon, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare, ramanand cu noua goluri inscrise, jumatate din numarul celor primite. Situatia nu se schimba cu mult atunci cand joaca pe teren propriu, Northampton a avut deja sase evolutii pe “Sixfield”, reusind sa-si treaca in palmares patru victorii si doua infrangeri.

Northampton: Cornell – Facey; Turnbull; Pierre; Buchanan – Foley; Crooks; McWilliams; O’Toole – Hoskins; William

Forest Green este o echipa diametral opusa adverasarei sale, cel putin pentru moment. Dupa jumatate din tur se afla pe loc de playoff, respectiv 6, avand 20 de pucnte. Este intr-o forma buna, a dupa remiza pe care a reusit sa o obtina la finalul etapei anterioare, 1-1, cu Newport, aceasta este singura echipa din League Two care a scapat neinvinsa, avand si cele mai multe rezultate de egalitate. Astfel, bilantul lui Forest Green este format din patru victorii si opt rezultate de egalitate, ea nu s-a dat inapoi nici atunci cand a jucat in deplasare, acolo unde este a doua intr-un clasament al punctelor acumulate, cu 12, unul mai putin decat Lincoln City si la egalitate cu Carlisle.

Forest Green: Sanchez – Shephard; Rawson; McGinley; Mills – Winchester; Digby; James – Campbell; Reid; Grubb

Asa cum foarte bine o arata si clasamentul, cred ca trebuie sa ne intrebam daca Forest Green poate sa joace cel putin la acelasi nivel ca pana acum, in fata unei formatii aflata in suferinta. Am vazut ca ambelor le convine si egalul, iar cum Northampton este o echipa saraca in spectacol, cel putin cand joaca acasa, astept sa vedem din nou acelasi lucru, un joc lipsit de substanta, care, pana la fluierul de final sa aduca cel mult doua modificari pe tabela.