Ponturi fotbal Norvegia vs Anglia – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Anglia vs SUA

Norvegia vs Anglia. Joi 27 Iunie, incepand cu ora 22:00, avem parte de un duel european in sferturile de finala ale Campionatul Mondial feminin.

  • Norvegia a avut mari emotii in optimile de finala
  • NORVEGIA

Norvegia a evoluat in faza grupelor in compania fetelor din Nigeria, Franta si Coreea de Sud. Nordicele au debutat perfect, dupa ce au facut instructie cu nationala Nigeriei si au invins-o cu scorul de 3-0. Mai apoi, Norvegia a pierdut la limita in fata reprezentativei Frantei, scor 2-1. In ultima runda din grupe, nordicele au invins-o pe Coreea de Sud cu acelasi scor de 2-1, asigurandu-si astfel locul in fazele eliminatorii. Norvegia a avut mari emotii in optimi, cu Australia. Dupa un 1-1 in timpul regulamentar, meciul s-a decis la penalty-uri. Acolo, S. Kerr si E. Gielnik au ratat pentru asiatice, in timp ce nordicele au marcat de 4 ori.

  • Fetele din Anglia au incasat un singur gol in acest turneu
  • ANGLIA

De partea cealalta, britanicele nu au avut nicio emotie pe tot parcursul turneului. Anglia a inceput cu un 2-1 in fata reprezentativei Scotiei. Mai apoi, fetele din peninsula au invins-o pe Argentina la limita, cu scorul de 1-0. Anglia si-a continuat parcursul perfect si in ultima runda din grupe, trecand de nationala Japoniei cu scorul de 2-0. In optimile de finala, europencele au dominat-o categoric pe Camerun. Acestea s-au impus cu un neverosimil 3-0, care le da sperante mari in acest sfert de finala.

Anglia este fara indoiala marea favorita a acestui duel. Fetele si-au dominat toate adversarele si au incasat un singrul gol, in partida de debut. De partea cealalta, Norvegia a avut mai mereu emotii. Nordicele au pierdut cu Franta, s-au impus la limita cu Coreea de Sud si au trecut la penalty-uri de Australia. Ma astept ca Anglia sa domine partida si sa aiba iniatiativa pe parcursul celor 90 de minute. De altfel, nordicele au jucat 120 de minute in optimi si oboseala e un factor important. In concluzie, recomand pronosticul “Anglia se califica”.

Ponturi fotbal Norvegia vs Anglia

Anglia se califica, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: standard.co.uk