Ponturi fotbal Norvegia vs Australia – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Norvegia vs Australia

Ponturi fotbal Norvegia vs Australia este unul dintre cele mai interesante dueluri din optimile Campionatului Mondial Feminin, ce se va juca astazi, cu incepere la ora 22:00, pe “Allianz Riviera”.

◘ Norvegia

Este o nationala interesanta, ce dispune de un lot puternic, avand si experienta de partea sa. In intreaga ei istorie, nationala Norvegiei a castigat un singur titlu mondial, jucand o finala, dar si doua semifinale. In ultimul deceniu, mai exact la precedentele doua editii de Campionat Mondial, nordicele nu au stalucit, fiind eliminate in grupe in 2011, pierzand in optimi in 2015. La turneul din acest an, nationala pregatita de Martin Sjögren a picat intr-o grupa cu Franta, tara gazda, Nigeria si Coreea de Sud. A terminat pe locul secund, cu sase puncte, reusind doua victorii, pierzand o data. In aceste confruntari a marcat de sase ori, primind de doua ori mai putine goluri.

◘ Australia

Este cotata cu prima sansa in aceasta confruntare, avand un lot usor mai bun, insa nu o poate depasi pe adversara sa la capitolul experienta. A jucat la sapte editii de Campionat Mondial, la primele trei fiind eliminata in grupe, jucand sferturi la urmatoarele trei. La editia din acest an, nationala lui Ante Milicic a picat intr-o grupa foarte grea, cu Italia, Brazilia si Jamaica. A inceput cu stangul la turneu, pierzand in primul meci cu Italia, desi a condus, fiind invinsa cu 1-2. Au urmat insa apoi victorii cu Brazilia si Jamaica, reusind sa castige cu 3-2, respectiv 4-1. Are al doilea atac de la mondial, dupa SUA.

Norvegia a marcat la fiecare meci de la aceasta editie de mondial, ceea ce ne asteptam sa faca si in acest duel. Australia este o echipa foarte ofensiva, de la care avem mari pretentii sa puncteze. Asadar, mizam pe spectacol, bazandu-ne pe faptul ca se va marca la ambele porti.

• Ponturi fotbal Norvegia vs Australia: ambele marcheaza -> cota 1.57

sursa foto: bbc.co.uk