Ponturi fotbal Norvegia vs Nigeria – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Norvegia

Ponturi fotbal Norvegia vs Nigeria este o confruntare din cadrul Campionatului Mondial Feminin, programata sa se joace astazi, cu incepere la ora 22:00, pe “Stade Auguste-Delaune”.

◘ Norvegia

Este una dintre cele mai importante nationale din lume, cu performante importante de-a lungul anilor. A jucat la toate turneele mondiale de pana acum, castigand unul, in 1995. La ultimul a ajuns doar pana in faza optimilor, fiind eliminata de Anglia. In preliminariile turneului din acest an, nationala lui Martin Sjögren s-a descurcat de minune. A castigat o grupa cu Olanda, Irlanda, Irlanda de Nord si Slovacia, cu care a reusit sapte victorii, pierzand o data, partide in care a marcat de 22 de ori, incasand doar patru goluri. In ultimul meci a reusit o victorie cu 2-7 in fata celor din Africa de Sud, avand astfel un moral bun inainte de turneu.

◘ Nigeria

Este outsidera clara in aceasta disputa, conform cotelor oferite de bookmakeri. Este ce-i drept o echipa mai slaba din punct de vedere al valorii, lipsindu-i si experienta. Reprezentativa nigeriana a jucat la toate turneele mondiale de pana acum. La sase dintre acestea a fost eliminata din grupe, doar in 1999 depasind aceasta faza, ajungand in sferturi. Pentru nationala lui Thomas Dennerby, Cupa Africii din urma cu un an a insemnat campania de calificarea la mondial. A terminat a doua intr-o grupa cu Africa de Sud, Zambia si Guineea Ecuatoriala, castigand in cele din urma titlul.

Norvegia este fara niciun dubiu echipa mai buna, dispunand de un lot mult mai puternic, dar si mai experimentat. In mod normal ar trebui sa se impuna, insa bookmakerii ofera cote mici pentru un succes al norvegiencelor. Asadar, vom evita acest tip de pariu si vom miza pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se vor marca cel putin trei.

• Ponturi fotbal Norvegia vs Nigeria: peste 2,5 goluri -> cota 1.57

sursa foto: zimbio.com