Ponturi fotbal – Norwich – Aston Villa – Championship – 23.10.2018

Meciurile etapei cu numarul 14 incep inca de marti, iar de la ora 21:45, pe “Carrow Road” are loc Norwich – Aston Villa, acolo unde echilibrul pare sa fie la ordinea zilei.

Norwich a facut un meci excelent in etapa trecuta si nu avea cum sa nu primeasca un asemenea calificativ cand castiga. Desi condusa cu 1-0 inca din minutul 5 al partidei de la Nottingham, Timm Klose a inscris dubla care a readus bucuria si zambetul in tabara “galben-verzilor”, inregistrandu-se a sasea victorie a sezonului. Datorita parcursului destul de reusit, Norwich se afla acum pe un loc destul de bun si neasteptat in acelasi timp, avand in vedere ca s-a obisnuit sa incheie mai mereu la mijlocul clasamentului. Cu toate astea, “canarii” ocupa locul 5, avand 21 de puncte si pentru moment sunt la patru puncte in spatele locului care asigura promovarea directa.

Aston Villa trebuie sa fie foarte atenta daca vrea sa nu mai piarda puncte si sa se indeparteze de obiectivul pe care si l-a propus si zic asta pentru ca a dat lovitura in etapa trecuta, Abraham a inscris unicul gol al partidei cu Swansea, drept pentru care a acumulat 18 puncte, cu ajutorul lor se afla pe locul 13. Nu-i diferenta mare intre ea si ultimul loc de playoff, este despartita de trei lungimi si acest lucru nu pare sa fie deloc ingrijoratoare. Totusi, trebuie un minim de efort din partea “leilor” pentru a spera ca pot sa castige un al doilea meci in deplasare, ceea ce nu s-a prea vazut pana acum, ceea ce face sa vine dupa cinci astfel de intalniri in care n-a castigat, bifand trei rezultate de egalitate si doua infrangeri.

Stiu ca sunt echipe care au capacitatea sa ne ofere un meci pe masura asteptarilor, iar faptul ca amandoua s-au impus in etapa anterioara este un plus important. De altfel, editia anterioara a adus cel putin patru goluri inscrise si ambele si-au adus din plin contributia asupra rezultatului final, ceea ce as vrea sa semnalez si eu de data asta. Un meci cu ambele echipe pe val, care pot oricand sa profite de eventualele greseli din aparare, ce apar tot mai des.