Ponturi fotbal – Norwich – Brentford – Championship – 27.10.2018

Avem asteptari mari de la Norwich – Brentford, un duel care se va disputa incepand cu ora 17:00, pe “Carrow Road”.

Norwich este in situatia in care sa isi merite statul de favorita, desi cota pe care o primeste eate una care sa ne puna in garda. A facut un meci bun, a invins-o cu 2-1 pe Aston Villa, acelasi scor pe care l-a reusit in urma cu o saptamana, cand adversarul s-a numit Nottingham Forrest. Nu cedeaza deloc usor, are un singur esec in ultimele doua luni, drept pentru care a urcat substantial si totodata amenintator pentru primele clasate. “Canarii” ocupa locul 6, cu 24 de puncte, foarte aproape de sefia Championship.

INFO LOT: Grant Hanley; Nelson Oliveira; Kenny McLeand; Ivo Pinto; Mathew Jarvis; Teemu Pukki si Louis Thompson sunt accidentati, iar Alexander Tettey este incert.

Norwich: Krul – Aarons; Zimmermann; Klose; Lewia – Trybull; Stiepermann; Leitner – Buendia; Rhodes; Cantwell

Brentford mai bine sa isi faca griji in privinta jocului foarte slab pe care il are, din cauza formei slabe, a cazut pe locul 15, cu 18 puncte. Atat timp cat il are pe Neal Maupay nu are motive sa se ingrijoreze, francezul si-a adus contributia la 15 goluri ale echipei sale, in 11 din cazuri a fost chiar cel care le-a inscris si in alte patru a fost pasatorul decisiv. Are opt meciuri la rand in care nu s-a mai bucurat de succes, interval in care pot spune ca s-a facut de ras, date fiind numele adversarilor si rezultatele slabe. Maecheaza, asta-i cel mai important lucru, in sapte dintre aceste jocuri a facut-o.

INFO LOT: Emiliano Marcondes si Julian Jeanvier sunt accidentati cu acte in regula, iar Rico Henry este inca nerefacut.

Brentford: Daniels – Dalsgaard; Mephan; Ngoyo; Odubajo – Yennaris; McEachran – Canos; MacLeod; Watkins – Maupay

Norwich are oportunitatea sa adanceasca si mai mult criza londonezilor, poate profita de faptul ca Brentford merge slab in deplasare, unde are patru puncte stranse. In alta ordine de idei, avand o oferta vasta in fata, pariul pe goluri imi pare cu sansa mai mari de reusita, comparativ cu cel pe victoria gazdelor.