Ponturi fotbal – Norwich – Wigan – Championship – 29.09.2018

Una dintre partidele echilibrate ale etapei cu numarul 10 din Championship are loc de la ora 17:00, pe “Carrow Road”, acolo unde Norwich – Wigan isi vor masura fortele.

In ciuda celor sase absente pe care le are, Norwich a lasat o buna impresie in ultima perioada, reusind ca si dupa victoria din Carabao Cup sa ajunga la sase meciuri la rand in care n-a pierdut. Mai mult decat atat, cinci dintre ele au reprezentat victorii si acest lucru vine sa confrime locul 11 pe care “canarii” il ocupa, datorita celor 14 puncte. In etapa trecuta de campionat, Norwich s-a impus cu 1-0 la Londra, pe terenul lui QPR, acela fiind al treilea succes consecutiv in disputele din Championship, toate obtinute la un gol diferenta. Acelasi deznodamant l-a avut si in Carabao Cup, desi a condus si cu mai multe goluri, a castgiat cu 4-3 in fata divizionarei Wycobe, mec jucat tot in deplasare, al treilea la rand pe care il joaca avand aceasta postura.

Norwich: Krul- Aarons; Zimmermann; Klose; Lewis – Tettey; Stiepermann; Leitner – Buendia; Pukki; Cantwell

Wigan a avut pauza, eliminarea prematura a ei din Carabao Cup ii permite sa abordeze acest joc avand mai mult timp la dispozitie sa-si puna la punct strategia. A reusit in etapa trecuta sa obtina o noua victorie, 1-0 cu Bristol City, ajungand la trei victorii in ultimele patru etape, insa, toate au venit jucand pe teren propriu. De asemenea, locul 5 pe care ea il ocupa in acest moment este strict datorita jocurilor avute acasa, deoarece Wigan in deplasare este o formatie oarecare, a pierdut trei din cele patru etape avute purtand acest statut, o scuza fiind ca a si intalnit echipe care au pretentii la jumatatea superioara.

Wigan: Walton – james; Kipre; Dunkley; Robinson – Moray; Evans – Windass; Powell; Jacobs – Grigg

Intr-o forma buna ambele echipe, ramane de vazut daca vor putea tine pasul cu ritmul impus de adversar, dar asa cum ne-au demonstrat pana acum s-a dovedit ca pot face asta. Totusi, este genul de meci unde terenul propriu poate sa-si spuna cuvantul si acest lucru astept sa-si puna amprenta si sambata, lar Wigan din nou sa ne arate slabiciunile din deplasare si astfel, sa obtina cel mult un punct, daca este cazul.