Ponturi fotbal Notodden vs Strommen – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Notodden vs Strommen – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Notodden vs Strommen: duminica, 30 iunie 2019, de la ora 19:00, Nottodden primeste vizita lui Strommen, in runda a 13-a.

Notodden

Replica timida oferita de Notodden de-a lungul sezonului nu anunta rezultatul din etapa anterioara. Aceasta a reusit ca in urma cu o saptamana sa dispuna cu 3-0 de Start, intr-un meci pe care l-a jucat pe teren strain. De asemenea, a fost primul ei succes dupa o perioada destul de mare in care a fost simplu partener de antrenament.

Totodata, Notodden este aflata la retrogradare, ea ocupa penultimul loc, cu 7 puncte. Pe langa faptul ca are al doilea cel mai mare numar de infrangeri, are si un numar dublu de goluri primite. Faptul ca joaca pe terenul propriu nu o ajuta absolut deloc, ea este fara succes in aceasta postura. Din cinci meciuri disputate in rol de gazda, a reusit sa acumuleze un singur punct.

Strommen

Nici ea nu trece prin cele mai bune momente din istoria clubului, cel putin in perioada de cand joaaca in liga secunda norvegiana. Are 7 puncte si ocupa locul 14, iar singurul care o diferenta de rivala acestui duel este golaverajul. Cu toate astea, in etapa trecuta de campionat a reusit sa iasa cu capul sus, trecandu-si in cont un succes.

A fost prima victorie pe care Strommen a reusit sa o obtina in acest sezon de OBOS-ligaen. Mai mult decat atat, ea a jucat si in Cupa Norvegiei, de unde a fost eliminata de o echipa de prim esalon. 0-2 a fost scorul meciului cu Haugesund asta dupa ce a jucat prelungiri. Dincolo de toate aceste aspecte, urmeaza o noua deplasare, acolo unde a luat doua puncte dintr-un total maxim posibil de 18.

Asa cum se prezinta jocul celor doua echipe in momentul de fata, ma face sa ma gandesc la un meci inchis. Au nevoie disperata de puncte si cel mai probabil ca vor sta in expectativa, asteptand una greseala alteia. In alta ordine de idei, astept sa vad un joc echilibrat, cu putine goluri si as lua in calcul si remiza.

Ponturi fotbal Notodden vs Strommen: 1X, cota 1.50 la Unibet