Ponturi fotbal – Nottingham – Sheffield United – Championship – 03.11.2018

O partida in care un jucator roman este angrenat va avea loc de la ora 17:00, in runda a 16-a din Championship si se joaca intre Nottingham – Sheffield United.

Dupa o replica insuficient de buna ca urmare a cazut pe locul 7, cu 23 de puncte si asta pentru ca a facut 1-1 contra lui Leeds United. Pe de alta parte, faptul ca adversarul este mai bine cotat in clasament, il putem lua ca un rezultat pozitiv, dar se pare ca efortul depus a fost prea mare si rezervele folosite in meciul din EFL Cup n-au stiut sa gestioneze disputa cu Burton, drept pentru care a pierdut cu 2-3. La doua puncte de playoff, Nottingham Forrest revine pe terenul propriu, acolo unde a reusit sa se alinieze mai bine, avand o linie de clasament formata din trei victorii, tot atatea remize si un singur esec.

INFO LOT: Sam Byram este accidentat, la fel si Panagiotis Tachtsidis si Claudio Yacob

Nottingham: Pantilimon – Darikwa; Figueiredo; Dawson; Robinson – Guedioura; Colback – Lolley; Dias – Cash – Grabban

Pentru Sheffield United nu trebuie sa fie deloc un meci pe care sa-l abordeze greu, in special pentru ca il are in lot pe Billy Sharp, omul care este al doilea golgheter al campionatului. Acesta a fostomul cel mai bun din lot, cand a inscris un hatrick in disputa castigata cu 4-2 in fata lui Wigan. Pe langa punctele luate, “sabiile” au trecut pe primul loc, acolo unde a doua puncte peste urmatoarele trei clasate, cat si unul dintre cele mai bune compartimente ofensive.

INFO LOT: Jake Wright si Ben Woodburn sunt accidentati, iar Mark Duffy este incert

Sheffield United: Henderson – O’Connell; Basham – Freeman; Fleck; Norwood; Stevens – McGOldrick; Clarke; Sharp

Cu siguranta nu o sa fie un meci usor si asta pentru ca sunt deja zece ani de cand nu a mai castigat United pe terenul lui Nottingham. In acelasi timp, din sapte deplasari trei au fost infrangeri si alte patru au insemnat victorii. Dorinta de victorie este imensa, iar tocmai acest lucru ma astept sa le impinga spre atac, iar drept consecinta sa vedem goluri, cel putin trei.