Ponturi fotbal – Nottingham – Sheffield Wednesday – Championship – 19.09.2018

Miercurea este o zi buna in Championship, de la ora 21:45, pe “City Ground” se joaca Nottingham – Sheffield Wednesday, joc din runda a opta din Championship, cea mai puternica liga secunda din Europa.

Nottingham Forrest nu-l poate avea pe Soudani in lot, acesta fiind inca nerefacut dupa accidentare, dar chiar si asa trebuie sa-si gaseasca ritmul de joc cat mai repede pentru a pune capat seriei de patru meciuri consecutive fara succes. In etapa trecuta a facut 0-0 cu Swansea, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare, la Swansea, unde, a dominat autoritar jocul fara sa iasa cu nimic in evidenta in ceea ce priveste tabela de marcaj. In acelasi timp, “padurarii” au toate motivele sa se gandeasca ca pot obtine un joc la fel de bun ca pana acum, ei fiind inca neinvinsi pe “City Ground”, teren unde au jucat de trei ori, iar rezultatele obtinute au insemnat doua remize si o victorie, de fiecare data si-a spus cuvantul pe tabela de marcaj.

Echipa probabila: Pantilimon – Janko; Fox; Hefele; Robinson – Colback; Yacob – Goncalves; Carvalho; Dias – Grabban

Sheffield Wednesday are aspiratii mai mari, iar jocul aratat in ultimele etape si-a pus amprenta asupra evolutiei din campionat, iar aceasta a reusit sa urce pe locul 11, cu tot atatea puncte. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a facut un joc solida acasa, Matias si Barry Bannan au fost cei doi marcator ai remizei cu Stoke City, 2-2 puterea de revenre a “bufnitelor” a fost cu atat mai buna cu cat scorul dupa douazeci de minute era 0-2. A fost al patrualea joc la rand in care Sheffield Wednesday n-a pierdut, insa, in deplasare nu poate spune ca are rezultate notabile, cand din trei jocuri are trei puncte trecute in palmares.

Echipa probabil: Dawson – Palmer; Hector; Laas; Penney – Bannan; Pelupessy – Matias; Reach; Joao – Fletcher

Invinsa de Sheffield in ultimele sapte meciuri directe, Nottingham Forrest are o ocazie buna de a pune capat acestor rezultate, insa, astept mai mult pe faza de atac. Fara o remiza alba in ultimii 20 de ani de jocuri directe, astept sa vedem cel putin doua reusite in meci, iar rezultatul sa fie unul de egaliate si cred asta pentru ca Forrest acasa pare sa fie motivata mai mult ca niciodata sa faca rezultate bune, in timp ce Wednesday face jocuri mai slabe in deplasare.