Ponturi fotbal Noua Zeelanda vs Olanda – Cupa Mondiala

Ponturi fotbal Noua Zeelanda vs Olanda

Ponturi fotbal Noua Zeelanda vs Olanda: marti, 11 iunie, de la ora 16:00, la Le Havre, pe “Stade Oceane”, are loc disputa dintre Noua Zeelanda si Olanda. Este un meci din cadrul Grupei E, a Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Sursa foto: goal.com

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda este singura echipa nationala din Oceania care primeste loc in cadrul Cupei Mondiale de fotbal feminin. Nu este deloc pentru prima oara, ci este pentru a cincea si a patra oara consecutiv cand se califica la un astfel de turneu. Evident, de fiecare data nu a reusit mai mult decat sa fie la numar, pentru ca nu a iesit din grupe.

Nici in primul meci al editiei 2019 a Cupei Mondiale nu este cu nimic mai presus. Are sansa a doua, o victorie a ei este una care ne aduce de 10.5 ori suma pariata. Stiind ca urmeaza dueluri tari, nu a stat cu mana in san, Noua Zeelanda a avut o serie de noua partide amicale in 2019. In aceste infruntari a reusit sa obtina patru victorii, cat si cinci infrangeri.

Olanda

Cand spui Olanda si te referi la fotbalul feminin, atunci spui locul 8 din clasamentul mondial. Aceasta se afla intr-o postura buna, pleaca cu prima sansa la agentiile de pariuri, in privinta acestui meci. Mai mult decat atat, este pregatita sa inceapa acest turneu, pentru ca marti este meciul de debut. Olanda este calificata pentru a doua Cupa Mondiala in istorie si tot a doua consecutiva.

In 2015, aceasta a iesit eliminata fiind dupa disputarea optimilor. Totodata, pare ca se descurca bine in amicale, acolo unde a reusit sa csatige in ultimele trei dispute. In aceste meciuri, a reusit sa castige la scor, in fata unor echipe precum Mexic (2-0), Chile (7-0) si Mexic (2-0).

Olanda a mai invins-o pe Noua Zeelanda, la Cupa Mondiala, in editia din 2015. A fost atunci 1-0, insa, ambele s-au clasat in afara primelor doua locuri din grupa. Nu urmeaza acum deloc un meci usor, dar nationala din Europa sta mai bine, stie sa puna problema. Dincolo de toate astea, victoria este rara in ceea ce o priveste pe Noua Zeelanda, in cadrul acestei competitii.

Ponturi fotbal Noua Zeelanda vs Olanda: 2 pauza / 2 final, cota 1.81 la Unibet