Ponturi fotbal Numancia vs Las Palmas – LaLiga2

Numancia vs Las Palmas reprezinta un duel din cadrul rundei a 42-a a ligii secunde din Spania. Partida va avea loc Duminica, 9 Iunie, de la ora 21:00.

  • Numancia a avut emotii in ceea ce priveste retrogradarea pana pe finalul sezonului

NUMANCIA

Numancia este ocupanta locului 16 in LaLiga 2, cu 48 de puncte acumulate. Acestia au avut parte de un sezon dificil, reusind sa evite retrogradarea matematic in ultimele etape. Echipa e la 6 puncte distanta de locul 19, cu o singura etapa ramasa pana la final. Acum 2 runde, Numancia a reusit o victorie foarte importanta pe teren propriu, 1-0 in fata celor de la Reus Deportiu. In runda precedenta, gazdele de azi remizau pe terenul Zaragozei, cu scorul de 0-0. Pe teren propriu, Numancia a pierdut doar una din ultimele 6 partide de campionat, dupa un 1-2 cu La Coruna.

  • Las Palmas are un bilant negativ pe teren strain

LAS PALMAS

Oaspetii au avut un sezon ceva mai bun, avand chiar sperante la un moment dat pentru o revenire in LaLiga. Alternanta in evolutii insa a facut ca Las Palmas sa incheie acest sezon la mijlocul clasamentului. Acum 2 runde, oaspetii pierdeau pe terenul Osasunei, cu scorul de 2-0. Etapa precedenta, fara un obiectiv clar, acestia au oferit o prestatie modesta cu Almeria, terminand la egalitate pe teren propriu, scor 0-0. Las Palmas nu a mai reusit sa se impuna pe terenul Numanciei, din 2003. Nici in acest sezon acestia nu au evolutii stralucite in deplasare. Oaspetii de azi au castigat doar una din ultimele 9 partide de campionat disputate pe teren strai.

Niciuna din cele doua nu are un motiv aparte sa forteze in aceasta ultima runda, obiectivul echipei fiind reconstructia pentru la anul. Ma astept totusi la o partida dominata de Numancia. Acestia vor dori sa se desparta frumos de suporteri, iar Las Palmas e un adversar accesibil, mai ales pe teren propriu.

Ponturi fotbal Numancia vs Las Palmas

Numancia castiga, cota 1.75 la Unibet

sursa foto: news4europe.eu